Σκύλος Εργάτης Κουβαλάει Τσιμέντο Σε Εργοτάξιο Βοηθώντας Τους Εργάτες (pics)

Σκύλος Εργάτης Κουβαλάει Τσιμέντο Σε Εργοτάξιο Βοηθώντας Τους Εργάτες

Σκύλος: Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και πρόθυμος να βοηθήσει τον κηδεμόνα του και στο σπίτι αλλά και στη…δουλειά όπως φαίνεται. Άλλωστε δεν είναι λίγοι σκύλοι που είναι μέλη αστυνομίας, αποστολών διάσωσης ή χρησιμοποιούνται για ανίχνευση εκρηκτικών ή ναρκωτικών.

Αλλά αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για ένα που έχει γίνει viral στο Tiktok επειδή εργάζεται στις κατασκευές, συγκεκριμένα στη μεταφορά τσιμέντου.

Το βίντεο που καταγράφηκε στο Γκουαναχουάτο του Μεξικού δείχνει τους εργάτες μιας δουλειάς με έναν σκύλο που μεταφέρει το τσιμέντο από τη μια πλευρά στην άλλη. Πολλοί θα πίστευαν ότι πρόκειται για κατάχρηση εκ μέρους των εργαζομένων, αλλά αυτός ο σκύλος δεν κουβαλά ένα βάρος που τον βλάπτει, κουβαλάει μόνο δύο φλιτζάνια στα πλευρά του και είναι κάτι που του αρέσει.

Όντας σε μια περιοχή με τόσα πράγματα, οι εργάτες έφτιαξαν ακόμη και ένα κράνος με τις ίδιες κούπες που δεν φαίνεται να ενοχλεί το σκυλί.

Το βίντεο φτάνει σχεδόν τα ένα εκατομμύριο likes και όλοι δείχνουν να περνούν απίστευτα, φυσικά τα σχόλια είναι από άτομα που έγραψαν πόσο χαριτωμένο ήταν το ζώο για συνεργασία.

Το βίντεο συνοδευόταν από τη φωνή του εκπαιδευτή που έλεγε «Χωρίς φόβο επιτυχίας, μπαμπά» , δείχνοντας ότι είναι ένας σκύλος με μεγάλη δύναμη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο σκύλος είναι το επίκεντρο της προσοχής στη δουλειά, αν και σίγουρα θα δεχθεί πολλά χάδια, θα πρέπει να κάνει και ένα καλό ντους στο τέλος. Το να δουλεύεις στις κατασκευές δεν είναι εύκολο πράγμα, αυτοί οι άνθρωποι καταλήγουν με τα ρούχα τους γεμάτα σκόνη όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το σκυλάκι δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εν τω μεταξύ, συνέχιζε να εργάζεται χωρίς να φοβάται τίποτα, αρκετά προστατευμένος γιατί φορούσε το κράνος του για να αποφύγει οποιοδήποτε ατύχημα. Όλο το τσιμέντο μεταφέρθηκε σε κύπελλα, ένας τρόπος να διασφαλιστεί ότι δεν θα κουβαλούσε πολλή βάρος.

Ας ελπίσουμε ότι όλη η δουλειά θα τελειώσει στην ώρα του, αυτός ο γούνινος τύπος κάνει ό,τι μπορεί για να συνεργαστεί και δεν μένει τίποτα άλλο παρά να τον ευχαριστήσουμε για την υπέροχη δουλειά του.

@a_b938♬ sonido original – Hcanizalesh

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό