Σκύλος Eπιζεί Από Θαύμα Όταν Χτυπήθηκε Από Σχολικό Λεωφορείο

Ο Ρόκι ήταν απίστευτα τυχερός. Στα τέλη Μαρτίου 2022, το σκυλάκι έπεσε κάτω από σχολικό λεωφορείο στην κομητεία Somerset (Αγγλία). Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, επέζησε και ανάρρωσε γρήγορα.

« Η μύτη του Ρόκι αιμορραγούσε και νομίζαμε ότι τον είχαμε χάσει », είπε ο Μάθιου Λέιν στη βρετανική εφημερίδα Metro , «κανείς δεν επιζεί πραγματικά από αυτό, πόσο μάλλον ένα σκυλάκι. Όταν έφτασε το λεωφορείο για να παραλάβει έναν από τους γιους του, δεν περίμενε ότι η Bichon Frize του θα περνούσε βιαστικά την πόρτα του σπιτιού. Σύμφωνα με την οικογένεια, δεν το είχε ξανακάνει αυτό.

Ο έφηβος έτρεξε πίσω από το σκυλάκι που δυστυχώς είχε ένα σοβαρό ατύχημα . Συντετριμμένος κάτω από τις ρόδες του οχήματος, οι συγγενείς του ήταν πεπεισμένοι ότι δεν θα επιζούσε.

Ένας «θαυματουργός» σκύλος

Μετά από αυτό το τραγικό συμβάν, ο Bichon Frisé μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κτηνιατρική κλινική. Διάγνωση: σπασμένο ισχίο. Οι θεραπευτές έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να τον σώσουν. Μετά από μεγάλη χειρουργική επέμβαση, οι κτηνίατροι πίστευαν ότι ο Ρόκι θα αναρρώσει αργά, με την πάροδο του χρόνου.

Έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι το σκυλάκι είχε σταθεί στα πόδια της μόλις 3 ημέρες μετά! « Δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα , είπε ο Matthew Lane , πατέρας 8 παιδιών, ήταν τόσο ενθουσιασμένος που μας είδε όλους.»

Αν και μέρος της πλάτης του είναι ξυρισμένο και παρά το τρομερό ατύχημα, ο Ρόκι δεν έχει χάσει τη ζωντάνια του ή τη γοητεία του. Για να συνέλθει ήρεμα, ο «θαυματουργός» μετακόμισε προσωρινά στην πεθερά του Μάθιου , Τζούντιθ Πλάιερ , 64 ετών. Σε λίγο, ο Ρόκι θα μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι και να συνεχίσει την οικογενειακή του ζωή που του αρέσει τόσο πολύ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό