Σκύλος Επιβιβάζεται Στο Λεωφορείο Και Πηγαίνει Καθημερινά Στο Σχολείο Μαζί Με Τον Κηδεμόνα Του

Σκύλος Επιβιβάζεται Στο Λεωφορείο Και Πηγαίνει Καθημερινά Στο Σχολείο Μαζί Με Τον Κηδεμόνα Του

Η Φαρόφα δεν είναι απλά μια ακόμη σκυλίτσα, είναι η πιο..διάσημη σκυλίτσα του σχολείου και του λεωφορείου. Είναι τόσο φιλική και ευδιάθετη πάντα που όλοι της κάνουν χώρο για να απολαμβάνει την καθημερινή διαδρομή με το λεωφορείο.

Τα κατοικίδια μπορούν να συνοδεύουν και να ακολουθούν τους ιδιοκτήτες τους όπου κι αν βρίσκονται, αφού πάντα περιμένουν να προσφέρουν αγάπη, στοργή και πίστη. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που το παίρνουν πολύ σοβαρά και είναι μαζί τους ακόμα και στις καθημερινές τους δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

Πρόσφατα έγινε γνωστή η Φαρόφα, ένας σκύλος που έγινε viral στο TikTok επειδή ο ιδιοκτήτης του εξήγησε ότι παίρνει το λεωφορείο κάθε μέρα και τον συνοδεύει στο σχολείο στο Μάτο Γκρόσο της Βραζιλίας.

Η σκυλίτσα περιμένει το λεωφορείο στη στάση κάθε πρωί, σαν να ήταν επιβάτης, οπότε όταν φτάνει το αυτοκίνητο ξέρει ήδη τι να κάνει και επιβιβάζεται χωρίς προβλήματα , σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης So Noticia Boa .

Καθώς η Φαρόφα κινείται τακτικά με αυτόν τον τρόπο, έχει ήδη γίνει γνωστή στους γείτονες που παίρνουν το ίδιο λεωφορείο αλλά και στους μαθητές του σχολείου που είναι συμμαθητές του ιδιοκτήτη της.

Μάλιστα, ο σκύλος αγαπιέται τόσο πολύ από τους τακτικούς επιβάτες σε αυτό το δρομολόγιο της δημόσιας συγκοινωνίας που κάθε φορά που επιβιβάζεται του κάνουν χώρο κάτω από τα καθίσματα και τον προσέχουν έτσι ώστε να νιώθει σαν το σπίτι του.

Από την πλευρά της, η μικρή σκυλίτσα έχει πολλή προσωπικότητα και έχει κάνει αυτή τη διαδρομή πολλές φορές που δεν αισθάνεται ποτέ νευρική ή φοβισμένη τη στιγμή που το λεωφορείο απομακρύνεται.

Πρόσφατα η φήμη του αυξήθηκε και δεν είναι πλέον γνωστός μόνο στους γείτονες και τους επιβάτες αυτής της διαδρομής, αλλά και σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο οδηγός του λεωφορείου, Jean Michel Galiasse, δημοσίευσε ένα βίντεο της Farofa στο TikTok του που έγινε viral.

Οι χρήστες γέμισαν τη δημοσίευση με σχόλια για τον σκύλο, καθώς πολλοί εντυπωσιάστηκαν από το πόσο ήρεμη ήταν όταν μπήκε στο λεωφορείο και πόσο συνηθισμένη ήταν να κάνει αυτό το ταξίδι κάθε μέρα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό