Σκύλος εγκαταλειμμένος σε απερίγραπτες συνθήκες: η μεταμόρφωση του

Η κατάστασή του ήταν πραγματικά τρομερή

Η Νταίζη έχει μια πραγματικά συγκινητική ιστορία, όπως αυτή κάθε εγκαταλελειμμένου σκύλου που έχει χάσει την πίστη του στην ανθρωπότητα και δεν ξέρει πια αν θα μπορέσει να τη βρει ξανά. Μέχρι που συναντά καλόκαρδους ανθρώπους και επιστρέφει να εμπιστευτεί τα ανθρώπινα όντα που την έσωσαν. Επιτέλους επιστρέφει για να ζήσει μια ζωή αντάξια του ονόματος.

Η Νταίζη είναι ένα γλυκό σκυλάκι που σώθηκε από μια τρομερή μοίρα ενώ βρισκόταν στη Βραζιλία στις 11 Σεπτεμβρίου. Η γλυκιά σκυλίτσα διασώθηκε και υιοθετήθηκε από τη ΜΚΟ Viva Bichos Santos, η οποία της επέτρεψε να επιστρέψει για να ζήσει.

Ο σκύλος είναι ένα μείγμα μεταξύ των φυλών Shih-tzu και Poodle. Ήταν γεμάτο ψύλλους, με ανοιχτές πληγές, το κολάρο κολλημένο στη γούνα του και άλλα προβλήματα στο πόδι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα μπορούσε να είχε πεθάνει ανά πάσα στιγμή. Αλλά ευτυχώς κάποιος της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΜΚΟ Marilucy Pereira , οι εθελοντές του συλλόγου συνάντησαν τυχαία τον σκύλο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη εκστρατείας εμβολιασμού για ζώα που ανήκουν στους κατοίκους της περιοχής. Μια κυρία τους μίλησε για την Νταίζη.

Η γυναίκα, λέγοντας ότι μένει στην κοντινή γειτονιά και ότι θα ήθελε να εμβολιάσει τον σκύλο της, μίλησε για την κατάσταση του ζώου, ζητώντας από τους εθελοντές να πάνε κοντά του γιατί χρειαζόταν θεραπεία. Για κάποιο διάστημα κανείς δεν είχε νοιαστεί για αυτήν.

Το καημένο το σκυλάκι είχε χρησιμοποιηθεί μόνο για αναπαραγωγή και όλα τα κουτάβια της είχαν πουληθεί. Είχε σοβαρή φλεγμονή στα έντερα και τη μήτρα. Έπρεπε να την χειρουργήσουν.

Μια γυναίκα, έχοντας δει την κατάστασή της στα social media, τηλεφώνησε για να ρωτήσει αν χρειαζόταν ένα χέρι βοήθειας. Και στο τέλος αποφάσισε για υιοθεσία καρδιάς. Σήμερα είναι καλά, ακόμα κι αν τα τραύματα του παρελθόντος δεν θα φύγουν ποτέ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό