Σκύλος Εγκαταλείφθηκε Και Εκλιπαρεί Εθελοντές Να Τον Σώσουν – ΒΙΝΤΕΟ

Σκύλος Εγκαταλείφθηκε Και Εκλιπαρεί Εθελοντές Να Τον Σώσουν – ΒΙΝΤΕΟ

Σκύλος: Η ιστορία του Τσάρλι μας συγκινεί.. Βρέθηκε αδέσποτος και εγκατελελειμμένος σε μια περιοχή της Αθήνας ώσπου μια μέρα η ζωή του θα άλλαζε. Μια ομάδα εθελοντών τον εντόπισε και εκείνος άρχισε να εκλιπαρεί με κάθε τρόπο ώστε να τον πάρουν μαζί τους. Δείτε στο VIDEO όλα όσα έγιναν.

Η ιστορία του Τσάρλι

Ο Τσάρλι ήταν ένα αδέσποτο σκυλί που ζούσε με την καλοσύνη και το έλεος των ξένων. Αγαπούσε τους ανθρώπους, αν και βρέθηκε σε μια περιοχή γνωστή ως το αγαπημένο μέρος για την εγκατάλειψη των ανεπιθύμητων σκύλων.

Αλλά μια μέρα, το φτωχό ζώο είδε μια ακτίνα ελπίδας όταν μια ομάδα διάσωσης έφτασε στη σκηνή και η ζωή του επρόκειτο να αλλάξει.

«Ο Ασπρόπυργος είναι ένα βιομηχανικό προάστιο στα περίχωρα της Αθήνας και επίσης έρημος. Η Έλι, η Λόρα και εγώ περάσαμε μια ολόκληρη μέρα εκεί, πηγαίνοντας με έναν τοπικό εθελοντή που διασώζει, ταΐζει και φροντίζει δεκάδες αδέσποτα σκυλιά ». – έγραψε η Βάλια Ορφανίδου, ιδρύτρια του TheOrphanPet, Ελλάδα.

«Ένας από αυτούς ήταν ο Τσάρλι, ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί εκεί και ήταν πολύ αγαπητός για να τον αγνοήσουν. Μας παρακαλούσε με κάθε τρόπο να τον πάρουμε μαζί μας, και στο τέλος κάναμε ακριβώς αυτό ».

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να ανακαλύψετε την υπόλοιπη ιστορία διάσωσης του Τσάρλι, που λέγεται από την οπτική του “σκύλου”. Η Βάλια λέει: «Ο Τσάρλι είναι απλώς ένας σκύλος, αλλά αν μπορούσε να μιλήσει, θα τα πήγαινε περίφημα».

Θα μπορούσατε σχεδόν να ακούσετε τη φωνή του όταν μας κοίταξε με τα όμορφα, τεράστια μάτια του, έτσι τον έβαλα να πει τη δική του ιστορία. Τα ζώα αξίζουν να έχουν τη δική τους φωνή ούτως ή άλλως! »

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό