Σκύλος Διδάσκει Κυκλοφοριακή Αγωγή: Χρησιμοποιεί Πεζογέφυρα Ενώ Άνθρωποι Τρέχουν Στον Δρόμο – Βίντεο

Σκύλος Διδάσκει Κυκλοφοριακή Αγωγή: Χρησιμοποιεί Πεζογέφυρα Ενώ Άνθρωποι Τρέχουν Στον Δρόμο – Βίντεο

Σκύλος: Σκυλάκος διδάσκει σωστή κυκλοφοριακή αγωγή. Οι άνθρωποι παρότι καυχιούνται πως έχουν νου και σκέφτονται δεν γνώριζουν ή κάνουν να μην γνωρίζουν την χρήση μιας πεζογέφυρας. Εκατοντάδες ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί αν υπήρχαν πεζογέφυρες σε μεγάλες λεωφόρους. Και σε σημεία που υπάρχουν οι άνθρωποι επιλέγουν να διασχίσουν τον δρόμο τρέχοντας.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα, ένας άνδρας κατέγραψε πώς ένας άλλος διέσχισε έναν δρόμο με το ποδήλατό του ακριβώς κάτω από μια πεζογέφυρα, κινδυνεύοντας να τον κτυπήσουν και πώς αυτός ο σκύλος διέσχισε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τη γέφυρα.

Το βίντεο, διάρκειας μόλις 28 δευτερολέπτων, γυρίστηκε στο δήμο Gómez Palacio, στο Durango του Μεξικού και εκεί το σκυλί φαίνεται να περνάει ήρεμα τη γέφυρα που βρίσκεται στη λεωφόρο του Μεξικού Στρατού. Ο άνθρωπος που το κατέγραψε αντικατοπτρίζει αυτήν την περίεργη κατάσταση, στην οποία ακόμη και ένας σκύλος καταλαβαίνει πώς να διασχίζει το δρόμο.

Φίλοι, καλημέρα, κοίτα, τα «ζώα» που διασχίζουν την περιφερειακή και τα σκυλιά τη γέφυρα. Είναι η διαφορά μεταξύ σκεπτόμενου ζώου και ενός που δεν σκέφτεται.

Το βίντεο έχει περισσότερες από 23.000 προβολές. Έχει κοινοποιηθεί πάνω από 500 φορές για να δείξει την εκπαίδευση του οδηγού αυτού του λευκού και αδέσποτου σκύλου. Όχι μόνο είναι καλό παιδί, αλλά φαίνεται να έχει πιο κοινή λογική από πολλούς “πολιτισμένους ανθρώπους”. Κάποιος να δώσει σε αυτόν τον έξυπνο σκύλο ένα μεγάλο κόκαλο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό