Σκύλος Χωρίς Ρύγχος Ταξιδεύει 5.000 Χιλιόμετρα Και Ξεκινά Μια Νέα Ζωή!

Σκύλος Χωρίς Ρύγχος Ταξιδεύει 5.000 Χιλιόμετρα Και Ξεκινά Μια Νέα Ζωή!

Σκύλος: Η ζωή δεν τα έφερε καλά για τον Νewt. Ο Newt δεν έχει την τύχη να έχει ένα αξιολάτρευτο ρύγχος σαν τους άλλους τετράποδους φίλους του. Όμως ο σκύλος μπορεί να έχει παραμορφωθεί, έχει κερδίσει την καρδιά μιας γυναίκας που τον φροντίζει καθημερινά.

Ο Newt έχει μια ασυνήθιστη σωματική διάπλαση. Και για κάποιο λόγο: η μητέρα του τον δάγκωσε στο κεφάλι όταν γεννήθηκε, τραυματίζοντας σοβαρά τη μουσούδα του. Λόγω του υψηλού κόστους που συνδέεται με την ιατρική περίθαλψη, οι ιδιοκτήτες του αναγκάστηκαν να το παραδώσουν στο New York Bully Crew , έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βρίσκεται στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Ο Newt , που στερήθηκε το ρύγχος του, τράβηξε ευτυχώς το βλέμμα της Liesl Wildhart , του ιδρυτή του Luvable Dog Rescue and Animal Refuge . Αυτή η κυρία είναι γνωστό ότι συλλέγει πληγωμένα ζώα από τη ζωή, που υποφέρουν από παραμορφώσεις.

« Δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο του στον λογαριασμό τους στο Instagram. Εκεί τον είδα για πρώτη φορά και τον ερωτεύτηκα », είπε η καλόκαρδη γυναίκα. Ο Newt , που αρχικά ονομαζόταν Brute , ταξίδεψε σχεδόν 5.000 χιλιόμετρα μέχρι το νέο του σπίτι στο Όρεγκον. Προορισμός: η νέα του ζωή!

Παρά το σκληρό ξεκίνημα, ο Newt ζει τώρα μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στη θετή μητέρα του, καθώς και στα σκυλιά αδέρφια του, συμπεριλαμβανομένων των Picasso και Wacku , 2 σκυλιά που επίσης διασώθηκαν. Με την πάροδο του χρόνου, οι πληγές του επουλώθηκαν, αλλά του έδωσαν μια περίεργη όψη .

« Πρέπει να τον ταΐσω με το χέρι γιατί δυσκολεύεται να βάλει φαγητό στο στόμα του », εξήγησε ο Liesl . Η τελευταία ισχυρίστηκε ότι μοιραζόταν έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον Newt . « Με ακολουθεί παντού. Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός. Είναι επίσης πολύ έξυπνος και πολύ παιχνιδιάρης », πρόσθεσε.

Για τη Liesl , ο σκύλος είναι μια πραγματική πηγή χαράς σε καθημερινή βάση. Της αρέσει να τον φροντίζει και να τον βλέπει να ανθίζει καθώς περνούν οι μέρες. Ο Νιούτ έχει ενσωματωθεί τέλεια στη νέα του οικογένεια, φαίνεται μάλιστα ότι είναι πολύ κοντά στον Πικάσο , έναν σκύλο με ταλαντευόμενο σαγόνι .

« Μου αρέσουν τα «ανάπηρα» σκυλιά γιατί δεν ξέρουν ότι είναι διαφορετικά και ότι είναι αποφασισμένα να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό που έχουν », κατέληξε η Liesl . « Αγκαλιάζουν τη ζωή και, σε αντίθεση με μερικούς ανθρώπους, δεν λυπούνται τον εαυτό τους, δεν σκέφτονται τι έχουν χάσει. ”

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό