Σκύλος Ακολουθεί Για 20 Χιλιόμετρα Ασθενοφόρο Που Μεταφέρει Τον Κηδεμόνα Του Στο Νοσοκομείο

Σκύλος Ακολουθεί Για 20 Χιλιόμετρα Ασθενοφόρο Που Μεταφέρει Τον Κηδεμόνα Του Στο Νοσοκομείο

Ο γιατρός της Κινητής Υπηρεσίας Επείγουσας Φροντίδας κατέγραψε τον σκύλο και συγκινημένος δήλωσε: «Αν υπάρχει παράδειγμα πιο αληθινής αγάπης, δεν ξέρω»

Μια όμορφη φιλία. Ένας σκύλος ακολούθησε τον ιδιοκτήτη σε μονάδα υγείας αφού ο άνδρας αρρώστησε. Ένα βίντεο δείχνει έναν γερμανικό ποιμενικό, στην πόρτα του νοσοκομείου και στη συνέχεια να συνοδεύει το ασθενοφόρο πίσω στο σπίτι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Απριλίου, ενώ ο ασθενής, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, ένιωσε άρρωστος και κατευθυνόταν προς τη Μονάδα Επείγουσας Φροντίδας .

Τα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο γιατρός της μονάδας, Ιγκόρ Πάιβα, ο οποίος περιέθαλψε τον ασθενή. Ο γιατρός είπε ότι ο σκύλος έφυγε από το σπίτι και άρχισε να περπατά πίσω από το ασθενοφόρο. Περπάτησε για περίπου 8 χλμ για να φτάσει στο μέρος.

«Ο ασθενής χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι και συχνά πηγαίνει στη Μονάδα Επείγουσας Φροντίδας επειδή έχει έλκη από το να κάθεται και να ξαπλώνει για πολλή ώρα. Αν υπάρχει παράδειγμα πιο αληθινής αγάπης, δεν ξέρω.

Του δώσαμε ακόμη νερό και φαγητό για να μείνει κοντά στον φίλο του», είπε ο γιατρός. Ο γιατρός είπε ότι αυτός που κινηματογράφησε τον σκύλο να ακολουθεί το ασθενοφόρο ήταν ο οδηγός που περνούσε από το δρόμο και βρήκε το γεγονός περίεργο. Ο διευθυντής του UPA προσφέρθηκε μάλιστα στον σκύλο να μπει στο όχημα, αλλά δεν ήθελε να μπει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό