Σκύλος Αγκαλιάζει Διασώστη Που Τον Σώζει Από Τον Δρόμο (pics)

Σκύλος Αγκαλιάζει Διασώστη Που Τον Σώζει Από Τον Δρόμο (pics)

Το ζευγάρι που έσωσε την σκυλίτσα στην αρχή νόμιζαν πως ήταν ελάφι. Μόλις την είδαν την ερωτεύτηκαν αμέσως και η Ρέμα τους το ανταπόδωσε. Δεν σταμάτησε τις αγκαλιές και τα χάδια.

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς η καημένη η Ρεμπά κατέληξε να ζει στο δρόμο ως αδέσποτη, αλλά το σίγουρο είναι ότι κάποιος πρέπει να την έκανε να υποφέρει πολύ. Ευτυχώς, η μοίρα της αποφάσισε να τη βοηθήσει, κάνοντάς την να γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους που σήμερα αντιμετωπίζει ως οικογένειά της.

Ένας άντρας ονόματι Kris Lenker και η σύζυγός του , πριν από λίγες μέρες, πήγαιναν στο σπίτι κατά μήκος ενός επαρχιακού δρόμου. Κάποια στιγμή παρατήρησαν ένα κρεμ ζώο να κινείται ανάμεσα στα θαμνόξυλα.

Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν ένα ελάφι, οπότε δεν τους ένοιαζε πραγματικά. Αλλά καθώς πλησίασαν κατάλαβαν ότι ήταν ένα σκυλάκι , που δεν τα πήγαινε πολύ καλά και χρειαζόταν βοήθεια. Σταμάτησαν λοιπόν το αυτοκίνητο και βγήκαν έξω.

Η Κρις προσπάθησε να καταδιώξει το κουτάβι, αλλά εκείνη, φοβισμένη, άρχισε να τρέχει μακριά.

Δεν μπορούσα να την προσεγγίσω, οπότε νόμιζα ότι πήγε πίσω στο σπίτι του και έπρεπε να φύγω. Αλλά κάτι μου είπε να συνεχίσω. Και ευτυχώς το έκανα.

Λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα, ο σκύλος ήταν πρόσφυγας κοντά σε μια πύλη. Μετά από μερικές προσπάθειες, η Kris είδε ότι το κουτάβι την πλησίασε και άφησε να την αγκαλιάσουν .

Σε λίγα λεπτά, εκείνο το κουτάβι τρομοκρατημένο από τη ζωή και τους ανθρώπους, είχε ήδη καταλάβει ότι αυτός ο ευγενικός άντρας που εμφανίστηκε από το πουθενά δεν ήθελε παρά να τη βοηθήσει .

Η πιο συναρπαστική στιγμή ήταν το ταξίδι με αυτοκίνητο προς το σπίτι. Κάθισε στην αγκαλιά της γυναίκας του Κρις και άφησε τον εαυτό της να χαϊδευτεί σαν να ήταν πάντα η μητέρα της.

Οι πρώτες μέρες της Reba στο νέο της σπίτι ήταν κυρίως ξεκούραση . Η ζεστασιά ενός άνετου χώρου, το υγιεινό φαγητό και οι μεγάλες δόσεις αγάπης προκάλεσαν επίσης τη βελτίωση της υγείας της σε σύντομο χρονικό διάστημα .

Σήμερα απολαμβάνει τη νέα της ζωή με αυτό που έχει γίνει επίσημα η νέα της οικογένεια. Σχετικά με αυτήν η μαμά και ο μπαμπάς της την αγαπούν τρελά και τα τριχωτά αδέρφια της την υποδέχτηκαν στην ομάδα με φιλία και εγκαρδιότητα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό