Σκύλος Αγκαλιάζει Ανακουφισμένος Τον Άνδρα Που Τον Έσωσε Από Πλημμυρισμένη Αυλή

Σκύλος Αγκαλιάζει Ανακουφισμένος Τον Άνδρα Που Τον Έσωσε Από Πλημμυρισμένη Αυλή

Είχαν αφήσει τον σκύλο τους δεμένο, η αυλή πλημμύρισε και ο σκύλος έδινε μάχη για την επιβιωσή του για ώρες για να κρατηθεί πάνω από το νερό. Ο Μπιλ Μπανκς δεν δίστασε λεπτό μπήκε στην αυλή και τον έσωσε.

Όταν εμφανίζονται μέτωπα κακοκαιρίας, όπως καταιγίδες, άνεμοι και βροχές, δεν επηρεάζονται μόνο οι κατοικημένες περιοχές και οι άνθρωποι που ζουν εκεί. Υπάρχουν επίσης ζώα και κατοικίδια που πρέπει επίσης να υποφέρουν από τις πλημμύρες .

Και είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε ακραίες στιγμές ανησυχούν ότι οι συγγενείς τους είναι ασφαλείς, αλλά υπάρχουν άλλοι που ξεχνούν τελείως τα κατοικίδιά τους.

Αυτό συνέβη στην Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα μέρος που επλήγη από έντονη βροχόπτωση που προκάλεσε πλημμύρες εκατοντάδων σπιτιών, αφήνοντας τα περισσότερα αίθρια καλυμμένα με νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Paws , μόλις σταμάτησε η βροχή, κάποιοι γείτονες κάλεσαν το αστυνομικό τμήμα του Dothan για να αναφέρουν ότι υπήρχε ένα άτομο που άφησε το σκυλί του δεμένο σε ένα από τα πλημμυρισμένα αίθρια.

Σε ανάρτησή τους στο επίσημο Facebook της αστυνομίας , εξήγησαν ότι στην κλήση ανταποκρίθηκε ο Μπιλ Μπανκς, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το καταφύγιο ζώων της πόλης.

Όταν ο Μπιλ έφτασε στο σπίτι συνειδητοποίησε ότι « ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν ήταν εκεί », ότι ο σκύλος ήταν δεμένος σε ένα μικρό σπίτι στην αυλή και ότι πάλευε να κρατήσει το κεφάλι του πάνω από το νερό.

Αν δεν είχε φτάσει έγκαιρα ο υπεύθυνος του καταφυγίου ζώων, το σκυλάκι πιθανότατα θα είχε πνιγεί, αφού το νερό κάλυπτε σχεδόν πλήρως το σώμα του.

« Οι Principal Banks περπάτησαν μέσα σε νερά μέχρι τη μέση για να απεγκλωβίσουν το σκυλί και να τον απομακρύνουν από την περιφραγμένη από τις πλημμύρες περιοχή στην οποία βρισκόταν », έγραψαν από το αστυνομικό τμήμα.

Αφού έκοψε το λουρί που φορούσε ο σκύλος και τον απελευθέρωσε, ο σκύλος όρμησε πάνω του για να τον αγκαλιάσει σε ένδειξη ευγνωμοσύνης. Ο άνδρας είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το σώμα του σκύλου καλύφθηκαν από μυρμήγκια φωτιάς, τα οποία επαναλαμβάνονται σε αυτήν την περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και των οποίων το δάγκωμα προκαλεί πολύ πόνο.

« Όλα τα χρόνια που είμαι εδώ, αυτός ο κολπίσκος δεν είχε ανέβει ποτέ τόσο ψηλά στο παρελθόν », εξήγησε ο Μπιλ, ο οποίος επικοινώνησε επίσης με τον ιδιοκτήτη όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό