Σκυλίτσα Ζητά Βοήθεια Από Διασώστες Για Νεογέννητα Κουτάβια Της Που Πάγωναν Στο Χιόνι!

Σκυλίτσα Ζητά Βοήθεια Από Διασώστες Για Νεογέννητα Κουτάβια Της Που Πάγωναν Στο Χιόνι!

Σκύλιτσα: Η άτυχη σκυλίτσα αναγκάστηκε να γεννήσει τα κουτάβια της μέσα στο χιόνι σε έναν σωλήνα από τσιμέντο.

Η ιστορία αυτού του μικρού σκυλιού που ονομάζεται Ήρα είναι πραγματικά όμορφη. Ευτυχώς, υπάρχει ένα ωραίο αίσιο τέλος για εκείνη και τα κουτάβια της. Ήταν όλοι μόνοι και στο κρύο, μέσα σε έναν τσιμεντένιο σωλήνα. Βρέθηκαν στο χιόνι και πάλευαν να επιβιώσουν.

Όλα αυτά συνέβησαν στο Mladenovac της Σερβίας. Το τοπικό καταφύγιο έλαβε μια κλήση για έναν σκύλο που εθεάθη να κοιμάται σε έναν τσιμεντένιο σωλήνα όχι πολύ μακριά από το δρόμο. Δεν φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του.

Για το λόγο αυτό το ειδοποιημένο καταφύγιο πήγε να κάνει έλεγχο αυτοπροσώπως. Ωστόσο, όταν έφτασαν στο σημείο, δεν βρήκαν τα σκυλάκια. Ήταν όλα καλυμμένα με χιόνι, η αναζήτηση του σωλήνα ήταν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Μετά από λίγα λεπτά αναζήτησης, ωστόσο, ένα μικρό σκυλί βγήκε από έναν καλυμμένο σωλήνα με χιόνι . Ήταν κρύος και φοβισμένος αλλά έτρεξε προς τους διασώστες του. Όταν έφτασε κοντά τους, δεν ήθελε να τον πιάσουν.

Προσπάθησε να πείσει τους διασώστες να πάνε στο σωλήνα, αλλά αρχικά δεν κατάλαβαν. Όταν όμως τον ακολούθησαν βρήκαν μια ωραία έκπληξη . Δεν ήταν μόνο ο σκύλος εκεί, ήταν και τα κουτάβια της και χρειάζονταν βοήθεια επειγόντως.

Έτσι οι διασώστες έπιασαν δουλειά και πήραν το σκυλί, που αργότερα ονομάστηκε Ήρα, και το μετέφεραν στο ζεστό αυτοκίνητο. Τώρα έμειναν μόνο τα κουτάβια της. Όμως ήταν πολύ φοβισμένοι και δεν επέτρεπαν να τους προσεγγίσουν εύκολα.

Στο μεταξύ η Ήρα παρακολουθούσε τα πάντα από το αυτοκίνητο. Μετά από πολλές προσπάθειες , οι διασώστες κατάφεραν να πάρουν ακόμη και τα μικρά και να τα μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο. Ήταν παγωμένα και επίσης πεινούσαν καθώς η μαμά τους

Ήρα δεν μπορούσε να παράγει αρκετό γάλα σε αυτές τις θερμοκρασίες.

Ευτυχώς, μετά από επισκέψεις στον κτηνίατρο , η μητέρα Ήρα και όλα τα κουτάβια της άρχισαν να βελτιώνονται. Είναι πλέον επισκέπτες του καταφυγίου και έχουν ένα ζεστό μέρος για να ζήσουν . Περιμένουν και αυτοί να βρουν οικογένεια, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα βρουν σύντομα!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό