Σκυλίτσα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση κλεισμένη-άγνωστο πόσο- στα αποδυτήρια του Σταδίου Φαρσάλων

Υπάρχουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας για τα οποία δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Ούτε καν να σχολιάσουμε. Γιατί ό,τι και να πούμε, ό,τι και να σχολιάσουμε είναι λίγο.

Ο λόγος για ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης μιας σκυλίτσας, το οποίο δημοσιοποίησαν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Φαρσάλων ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ- Friends of Animals.

Πρόκειται για μια σκυλίτσα, την οποία κάποιοι έκλεισαν στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων– πόσο καιρό κανείς δεν ξέρει- και την εγκατέλειψαν για να πεθάνει αργά και βασανιστικά.

Για καλή της τύχη όμως τη βρήκαν, έστω και σε άθλια κατάσταση, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων αναφέρει ότι το ζώο δέχτηκε ήδη τις πρώτες βοήθειες, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και πήρε πολλές αγκαλιές και χάδια.

Δείτε τι γράφουν στην ανάρτησή τους:

“Δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, έγιναν οι εξετάσεις της, με αποτελέσματα αμφίβολα… Ελπίζουμε να τα καταφέρει! Το κοριτσάκι μας είναι μαχήτρια! Δέχτηκε με αναστεναγμούς ανακούφισης τα χάδια και τις αγκαλιές μας! Σκέφτηκε ίσως ότι κάποιοι πλέον, ό,τι κι αν έζησε, τώρα την έχουν αγκαλιά!! Εδώ είμαστε ψυχή μου! Δίπλα σου, και θα το παλέψουμε μαζί!!! Για αυτό υπάρχουμε! Για πλάσματα σαν εσένα… Σε αγαπάμε και το εισπράττεις ήδη! Ό,τι καλύτερο θα γίνει για εσένα και ό,τι κι αν έχεις, ελπίζουμε κάποια στιγμή να ανοίξει ένα σπίτι για τα όμορφα, αθώα σου μάτια.”

Κανένα πλάσμα δεν αξίζει αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά. Ευχόμαστε στη σκυλίτσα να γίνει καλά και να βρει ένα σπίτι που θα την αγαπούν και θα τη φροντίζουν.

Οι άνθρωποι του σωματείου θα ενημερώνουν για την εξέλιξη της υγείας της ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ- Friends of Animals | Facebook

Πηγή; petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό