Σκυλίτσα Σώζει Εγκαταλελειμμένο Κουτάβι Από Τα Σκουπίδια

Σκυλίτσα Σώζει Εγκαταλελειμμένο Κουτάβι Από Τα Σκουπίδια

Κουτάβι: Ο αστυνομικός που αντίκρυσε την σκυλίτσα να τρέχει με το κουτάβι στο στόμα της έμεινε σοκαρισμένος από το θέαμα. Ένα περιστατικό που είμαστε σίγουροι πως θα τον σημαδέψει για όλη του την ζωή.

Η στιγμή που ο αστυνομικός βλέπει την σκυλίτσα

Ξεκινούσε τη μέρα του, πολύ νωρίς το πρωί, όταν είδε έναν σκύλο να ψαχουλεύει μέσα σε ένα σωρό σκουπίδια. Δεν του φαινόταν κάτι πολύ ενδιαφέρον, αλλά μετά θα ανακάλυπτε κάτι εξαιρετικό.

Ο αστυνομικός έβγαινε από το σπίτι για να πάει την κόρη του στο σχολείο, όταν έφυγε παρατήρησε ότι υπήρχε ένας σκύλος που ψαχουλεύει στα σκουπίδια, νόμιζε ότι ήταν από πείνα.

Παρατήρησε ότι ο σκύλος έφυγε τρέχοντας με κάτι στο στόμα της και νόμιζε ότι ήταν μια μικρή γάτα ή κάποιο άλλο είδος νεκρού ζώου , αλλά στην πραγματικότητα ο σκύλος έκανε κάτι πολύ πιο τιμητικό: να σώσει τη ζωή ενός κουταβιού.

Το μητρικό ένστικο πιο δυνατό από όλα τα ένστικτα

Το μητρικό της ένστικτο ήταν πολύ πιο δυνατό παρόλο που ήταν ένα παιδί που δεν της ανήκε.

Όταν πήγε πιο κοντά, μπορούσε να δει ότι αυτό που κρατούσε ο σκύλος ήταν ένα κουτάβι που προφανώς είχε πεταχτεί στα σκουπίδια ζωντανό , περιμένοντας να πεθάνει από ασιτία ή ασφυξία.

Σίγουρα αυτό το είχε κάνει κάποιος χωρίς καρδιά. Ευτυχώς το κουτάβι σώθηκε από αυτή την απεριόριστη ηρωίδα.

Η σκυλίτσα δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει το κουτάβι

Μετά τη διάσωσή της, ο σκύλος δεν ήθελε κανένας άλλος να βλάψει το κουτάβι, ονομάστηκε Τσαρλς Τσάπλιν.

Ο αξιωματικός, συνειδητοποιώντας τη μεγάλη πράξη αγάπης του, άφησε την παρένθετη μητέρα να παρακολουθεί το μικρό ενώ ήταν υπεύθυνος να καλέσει τον Marco Antonio Rodrigues , έναν διασώστη ζώων στην περιοχή.

Ο μικρός Τσαρλς ήταν μόλις λίγων ημερών και χρειαζόταν μια μητέρα που θα μπορούσε να τον ταΐσει.

Το κουτάβι βρίσκει οικογένεια

Τότε ήταν που ο Μάρκο Αντόνιο έκανε μια ανάρτηση στο Facebook ζητώντας θετή μητέρα για το αγοράκι που διασώθηκε πρόσφατα.

Δεν τους πήρε μια μέρα για να βρουν μια νέα μητέρα για τον Charles! Προφανώς, αυτό το κουτάβι ήταν πολύ τυχερό στη ζωή του, μπόρεσαν επίσης να του βρουν ένα νέο σπίτι. Τώρα γίνεται υγιής και δυνατός χάρη στην αγάπη δύο μικρών σκυλιών.

Το μήνυμα του Μάρκο Αντόνιο

Αν και δεν είναι άγνωστο ποιος ευθύνεται για αυτή τη σκληρή εγκατάλειψη, το σημαντικό είναι ότι αυτό το κουτάβι σώθηκε.

«Ο ένας σκύλος βρήκε το κουτάβι στα σκουπίδια και ο άλλος έγινε μητέρα του. Τι όμορφο πράγμα!», έγραψε ο Μάρκο Αντόνιο.

Η σκυλίτσα έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα σε όλους μας

Σε άλλο δημοσίευμα, ο διασώστης ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα φρόντιζε την όμορφη σκυλίτσα ενώ θα αναζητούσε ένα σπίτι για αυτήν. Άλλωστε, της αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Με την αρχοντιά του και τη μεγάλη του καρδιά, έσβησε τα υφέρποντα σχέδια του άκαρδου που ήθελε το χειρότερο για το φτωχό κουτάβι.

Πόσο τυχερό που αυτό το γούνινο κορίτσι βρήκε στον ήρωά του τη συμπόνια που της αξίζει. Όσον αφορά τον τύπο που το έκανε αυτό στον μικρό, ελπίζουμε αυτή η ιστορία να φτάσει στα αυτιά του και να μην ξανακάνει μια τόσο άσχημη πράξη σε ένα τόσο αθώο πλάσμα.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε στην καλοσύνη των καλών ανθρώπων και να μάθουμε από την ευγένεια των ζώων που είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη. Αυτή η ιστορία πρέπει να μας κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούμε! Ένας κόσμος με περισσότερες καρδιές σκύλων είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό