Σκυλίτσα Επιτίθεται Σε Γυναίκα Που Προσπαθεί Να Της Πάρει Το Κουτάβι Της (vid)

Σκυλίτσα Επιτίθεται Σε Γυναίκα Που Προσπαθεί Να Της Πάρει Το Κουτάβι Της

Σκύλος: Ένα video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποδεικνύει το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα σε μια μητέρα και ένα παιδί είτε μιλάμε για ανθρώπους είτε μιλάμε για ζώα. Μια μητέρα είναι ικανή να δώσει ακόμη και την ζωή της για να προστατεύσει το παιδί της που έφερε η ίδια στη ζωή.

Η μητρική αγάπη είναι ένας ορμονικός δεσμός που εκδηλώνεται μέσα από το βλέμμα και την αγάπη. Ακόμα κι αν μερικές φορές συμβαίνει πιο γρήγορα και άλλες πιο αργά, αφού δημιουργηθεί, αυτή η σύνδεση διαρκεί μια ζωή.

Ως αποτέλεσμα, είναι πιο δύσκολο να σκεφτεί κανείς κάτι πιο ανησυχητικό και τραυματικό για έναν γονιό από το να του αρπάξουν το παιδί από την αγκαλιά του. Αυτό φαίνεται σε ένα τρυφερό βίντεο στο οποίο ένα σκυλάκι αγκαλιάζει το μωρό της με τα μπροστινά πόδια της για να τον εμποδίσει να το πάρει από την αγκαλιά της.

Σε μια απελπισμένη χειρονομία προσπαθώντας να προστατεύσει το κουτάβι της από οποιαδήποτε πρόθεση χωρισμού, το σκυλάκι αντιτίθεται στο να μεταφερθεί το κουτάβι της αλλού.

Η σκυλίτσα προστατεύει με κάθε τρόπο το κουτάβι της

Η γούνινη μητέρα δεν καταλαβαίνει την πρόθεση της γυναίκας και το μόνο που θέλει είναι να προστατέψει το μικρό της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άργησε να γίνουν viral οι εικόνες σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη στιγμή, η γυναίκα προσπαθεί να πάρει το κουτάβι, αλλά η μητέρα δεν εγκαταλείπει ποτέ το μωρό της. Κάθε φορά που η γυναίκα προσπαθεί να σηκώσει τον σκύλο, το σκυλάκι τον τραβάει επίμονα στο έδαφος.

Εκτός από το ότι διανεμήθηκε μαζικά, αρκετοί άφησαν σχόλια στο βίντεο, για να μην αναφέρουμε την κριτική προς την γυναίκα, γιατί από τις αντιδράσεις της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η μαμά-σκυλίτσα υπέφερε πολύ μαζί της προσπαθώντας να πάρει το μωρό της.

«Αυτή η αγάπη είναι η πιο αγνή και ειλικρινής, δεν έχει άλλο κίνητρο από το μητρικό της ένστικτο», σχολίασε ένας χρήστης.

Ενώ ένας άλλος έγραψε: «Αυτή είναι μια πραγματική μητέρα. Δεν είναι καλό να την κάνεις να υποφέρει έτσι!».

Στην πραγματικότητα, η στάση της γυναίκας είναι κάπως καταχρηστική όταν χειραγωγεί το ζώο με αυτόν τον τρόπο, κάνοντας το σκυλάκι να πιστέψει το χειρότερο.

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό και αξιοσημείωτο σε αυτή την ιστορία είναι το επίπεδο προστασίας, στοργής και προσκόλλησης του σκύλου με το κουτάβι της, επιδιώκοντας να το προστατεύει ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από την κατάσταση.

Η κριτική που δέχεται η γυναίκα

«Είναι άδικο να παίζεις με τα συναισθήματα αυτού του σκύλου, κάνοντας το να πιστεύει ότι θα πάρεις το κουτάβι μακριά της», έγραψε ένας χρήστης σε άλλο σχόλιο της ανάρτησης.

Σίγουρα έχουμε πολλά να μάθουμε από τα κατοικίδιά μας. Αν αφήσουμε τις σκέψεις μας στην άκρη και να βαθύνουμε τις αισθήσεις μας, η σύνδεση σχηματίζεται πιο γρήγορα γιατί μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τα ξεκάθαρα σήματα που μας στέλνουν αυτά τα υπέροχα όντα κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτήν την όμορφη ιστορία για τη μητρική αγάπη ενός σκύλου για το κουτάβι της. Αγαπά, προστατεύει και δεν ξεχνά ποτέ ότι για μια αληθινή μητέρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή από την ευημερία των παιδιών της.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό