Σκυλάκος Κλαίει Συνεχώς Και Αρνείται Να Φάει Αφού Τον Εγκατέλειψαν 3 Ημέρες Μετά Την Υιοθεσία

Σκυλάκος Κλαίει Συνεχώς Και Αρνείται Να Φάει Αφού Τον Εγκατέλειψαν 3 Ημέρες Μετά Την Υιοθεσία

Η ιστορία του Πάτσο μας έχει συγκινήσει και θυμώσει αρκετά. Αχ άνθρωπε, γιατί να μην σέβεσαι αυτές τις αθώες ψυχές, αυτά τα μάτια που μόνο ήθελαν να σου δώσουν αγάπη, φροντίδα και χάδια. Γιατί να του φερθείς έτσι;

Τα κουτάβια είναι ευγενή όντα, συνδέονται με αυτόν που τους δίνει λίγη αγάπη ή στοργή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φαίνεται να ακολουθούν τους περαστικούς ή να αρνούνται να σας αφήσουν να φύγετε από το σπίτι τους όταν επισκέπτεστε. η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο τεταμένη. Αφού, αφού είδαν συμφορά στα πεζοδρόμια, μαγεύονται από όποιον άνθρωπο τους ρίχνει μια περαστική ματιά.

Έτσι έγινε και με τον Πάτσο, οπότε δεν πλήρωνε στο ίδιο νόμισμα.

Ο σκύλος είναι μόλις ενός έτους περίπου.

Ο Πάτσο έφυγε χαρούμενος από το ρείθρο στην Απουλία (Ιταλία), όπου ζούσε τους τελευταίους μήνες, αφού μια οικογένεια ήθελε να τον υιοθετήσει.

Όλοι στη σκηνή μοιράζονταν τη χαρά του θολού, καθώς η εύρεση ενός σπιτιού ήταν σχεδόν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για αυτόν. Όταν ο σκύλος αρνήθηκε ξανά, η ιστορία μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Ο Πάτσο επέστρεφε στη λίρα μόλις τρεις μέρες μετά την υιοθεσία.

Επέστρεψαν το θηρίο στο κλουβί όπου είχαν ορκιστεί να του βρουν ένα καταφύγιο, σαν να ήταν κούκλα.

Το κουτάβι δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί, και η όλη κατάσταση είχε τον άφησε αποθαρρυμένο και σε κατάθλιψη.

Ο Πάτσο απέφυγε να φάει λόγω της απογοήτευσής του: πριν από αυτή την τραυματική εμπειρία, ζύγιζε 23 κιλά και τώρα ζυγίζει 20. Σε λίγες μόνο ώρες, το άτυχο ζώο έχασε δέκα κιλά.

Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να ήταν αβέβαιοι για την υιοθεσία και δεν ήθελαν να τον βλάψουν, αλλά δεν γνωρίζουν τις τραγικές συνέπειες που έχουν στη ζωή αυτού του κατοικίδιου ζώου.

Ο Πάτσο δεν εξηγεί γιατί δεν τον ξαναέψαξαν ή γιατί είναι μένοντας εκεί τώρα.

Δεδομένου ότι ο σκύλος ήταν ντροπαλός, η συμπεριφορά του ζώου αφήνει τους πάντες στις εγκαταστάσεις σε εγρήγορση. Έπαιζε με τα φιλαράκια του στο εκτροφείο, αλλά δεν φαίνεται να έχει πια διάθεση για αυτό.

Η ιστορία του Πάτσο αποτελεί παράδειγμα του ανθρώπινου εγωισμού. κανένα ζώο δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί. κοινοποιήστε αυτήν την υπόθεση και βοηθήστε μας να ευαισθητοποιήσουμε. Υιοθετήστε μόνο όταν είστε απόλυτα σίγουροι!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό