Σκυλάκι γεννιέται με στραβά πόδια και ξεκινά μια όμορφη φιλία με έναν κωφό σκύλο

Τα ζωάκια έχουν όχι μόνο ένστικτο αλλά και αισθήματα. Δεν είναι λίγες οι ιστορίες που ακούμε καθημερινά για τα κατοικίδια που λυπούνται μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη τους. Αυτή τη φορά μία άλλη τρυφερή ιστορία κάνει το γύρο του Διαδικτύου ανάμεσα σε ένα σκυλάκι με κινητικά προβλήματα και έναν κωφό σκύλο.

Η τρυφερή ιστορία της Άμπι

Η Άμπι πέρασε οδυνηρές δοκιμασίες πριν βρει την ηρεμία δίπλα σε αυτόν που έγινε η καλύτερή της φίλη. Εγκαταλελειμμένος στη βόρεια Ινδία, ο σκύλος με στραβά πόδια έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, όπου η αγάπη λάμπει σαν αστέρι τη νύχτα.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Yogita Kumari έσωσε ένα σκυλί δεμένο σε ένα στύλο στην άκρη του δρόμου. Το φτωχό ζώο, που ονομαζόταν Άμπι , ήταν σε άθλια κατάσταση και είχε κινητικά προβλήματα λόγω των στριμμένων ποδιών του. Ο 26χρονος φοιτητής, ο οποίος έχει συνηθίσει να βοηθάει στη διάσωση και στη στείρωση των αδέσποτων σκύλων και γάτων, τον πήγε σπίτι του για να του δώσει όλη την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν. Αλλά και πάνω από όλα φροντίδα.

Άμπι: Η σκυλίτσα που γεννήθηκε με στραβά πόδια

« Την πρώτη μέρα που τον πήγαμε σπίτι, δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε 100 μέτρα, σερνόταν και ήταν ξαπλωμένος στο δρόμο », είπε ο Yogita , « τώρα τρέχει πολύ γρήγορα ». Περίπου 6 μηνών, ο κυνόδοντας με μαύρο τρίχωμα πάσχει από το σύνδρομο χαλάρωσης του καρπού, μια παραμόρφωση που επηρεάζει όλα τα οστά του καρπού, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Metro .

Η νεαρή γυναίκα εξήγησε ότι τα άλλα σκυλιά δεν δέχτηκαν την Άμπι λόγω της διαφορετικότητάς της και της βραδύτητας της. Μη έχοντας υπομονή, απλώς αρνήθηκαν να παίξουν μαζί του.

Η Άμπι , που ένιωθε πιο μοναχική από ποτέ, συνάντησε επιτέλους την αδελφή ψυχή της. Το όνομά της ? Γκλίτερ . Η ιδιαιτερότητά του; Είναι κωφή . « Τα σκυλιά έδεσαν αμέσως μόλις συναντήθηκαν », είπε ο Γιογίτα .

Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασής της, ο σκύλος με το λευκό τρίχωμα είχε επίσης ειδικές ανάγκες. « Απλώς δεν μπορούσαν να σταματήσουν να παίζουν και για πρώτη φορά διασκέδασε πραγματικά. Ήταν τόσο χαρούμενος εκείνη τη μέρα », συνέχισε ο διασώστης.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας στο κανάλι, η Άμπι και η Γκλίτερ ζουν σε χωριστά σπίτια. Οι 2 φίλοι ακόμα ανυπομονούν να ξαναδούν και να διασκεδάσουν. Κάθε μέρα, οι κηδεμόνες τους, τους επιτρέπουν να περνούν χρόνο μαζί. « Μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλον, τα μάτια τους φωτίζονται , εκμυστηρεύτηκε ο Yogita Kumari , και τίποτα δεν τους κάνει πιο χαρούμενους από τη συντροφιά του ενός και του άλλου. »

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό