Σκυλιά μεγαλώνουν μαζί με τα μωρά της οικογένειας και τους μαθαίνουν πώς να περπατούν

Το να μεγαλώνεις δύο παιδιά κάτω των 2 ετών είναι ήδη δύσκολο, αλλά η Sarah Hegarty το κάνει να φαίνεται εύκολο – ακόμα και με έξι τεράστια σκυλιά στην οικογένεια.

Η 26χρονη από το Perth και ο σύζυγός της, Aaron Shaw, μεγάλωσαν έξι σκυλιά μαζί με τις κόρες τους, την 1 έτους Layla, την 10 μηνών Ruby.

Τα παιδιά παίζουν μαζί με τα σκυλιά και η Layla κάνει τα πρώτα της βήματα κρατώντας το πυκνό τρίχωμα ενός χνουδωτού σκύλου.

“Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ονειρευόμουν να αποκτήσω ένα Samoyed… και όταν πήγα στο σπίτι μου ήμουν τελικά σε θέση να πάρω ένα,” είπε η Sarah στο FEMAIL.

Εκτός από τα τέσσερα σκυλιά που έχει ήδη η οικογένεια Hegarty, η Sarah δέχεται καθημερινά επισκέψεις από πολλά άλλα σκυλιά, αφού είναι κομμώτρια σκύλων.

“Είμαι κομμώτρια σκύλων που ειδικεύεται σε μεγαλόσωμα ζώα, κι έτσι, το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας του Perth φέρνει τα Samoyeds σε μένα,” είπε.

“Βοηθάω επίσης στη διάσωση των εγκαταλελειμμένων Samoyeds στο Perth. Μέχρι να βρουν τα καινούργια σπίτια τους και να αποκαθιστούν, μένουν με την οικογένειά μας.”

“Έτσι έχουμε πάντα αρκετά Samoyeds στο σπίτι,” είπε χαριτολογώντας.

Τα Samoyed είναι χαρούμενα σκυλιά και τα πηγαίνουν πολύ καλά με τους ανθρώπους, ιδιαίτερα με τα παιδιά.

“Τα μωρά μου είναι πολύ δεμένα με τα σκυλιά. Η Layla, ειδικά, μάθαινε να περπατά κρατώντας απαλά τα σκυλιά και ακολουθώντας τα γύρω από το σπίτι.”

“Ακόμη και όταν το μωρό κλαίει, τα σκυλιά του πηγαίνουν τα παιχνίδια τους για να σταματήσει το κλάμα.”

“Η σχέση που έχουν είναι μοναδική!”


διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό