Σέρρες: Eθελοντές Σώζουν Μικρό Κουτάβι Πριν Το Πατήσει Αυτοκίνητο – Η Νέα Του Ζωή Γεμάτη Αγκαλιές Και Χάδια

Σέρρες: Eθελοντές Σώζουν Μικρό Κουτάβι Πριν Το Πατήσει Αυτοκίνητο – Η Νέα Του Ζωή Γεμάτη Αγκαλιές Και Χάδια

Σέρρες: Μια πολύ ευχάριστη είδηση μας ήρθε από την πανέμορφη περιοχή των Σερρών, όπου δύο κουταβάκια σώθηκαν τελευταία στιγμή από εθελοντές πριν τα πατήσει αυτοκίνητο. Η ζωή του Σκούμπι άλλαξε παντοτινά καθώς υιοθετήθηκε από μια όμορφη οικογένεια βρίσκοντας αγάπη, χάδια και φροντίδα με τα παιδιά να τον έχουν σαν τον μικρό τους αδερφό. Δείτε φωτογραφίες.

Μια ευχάριστη λοιπόν είδηση μαθαίνουμε από τον Φιλοζωικό Όμιλος Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ και έχει να κάνει με την υιοθεσία ενός ταλαιπωρημένου κουταβιού. Όπως αναφέρουν οι εθελοντές τους ΦΟΣ στις αρχές Φεβρουαρίου δύο μικροσκοπικά αγοράκια, ημίαιμα κοκονάκια, βρέθηκαν στον περιφερειακό δρόμο στις Σέρρες, μόνα τους, λίγα λεπτά πριν πατηθούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ήταν δεν ήταν 2 μηνών. Σίγουρα αποτέλεσμα ιδιωτικής γέννας κάποιου, που τα πήραν από τη μάνα τους και τα πέταξε στο πουθενά.

Μέσα όμως στην ατυχία τους στάθηκαν τυχερά καθώς τα ανέλαβαν οι εθελοντές του ΦΟΣ. Ο Louie και Buster, όπως τα ονόμασαν, θα έπρεπε να βρουν ένα σπίτι. Άλλα δύο μωράκια, μέσα στα τόσα, που έψαχναν σπίτι.

Όμως τα νέα είναι υπέροχα για τον Louie, που λέγεται πια Σκούμπι, καθώς εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στο παντοτινό του σπίτι. Μια οικογένεια άνοιξε την αγκαλιά της για αυτόν και του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει ευτυχισμένος. Είναι ασφαλής, είναι καλά, και, όπως γράφουν οι εθελοντές, τα δύο αγόρια της οικογένειας, ο Ντάβος και ο Νικόλας, τον έχουν στα ώπα ώπα. Θα μεγαλώσουν όλοι μαζί μέσα σε αγάπη μαζί με το σκυλάκο τους.

Οι άνθρωποι του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών αναφέρουν:

«Άλλη μια υπέροχη υιοθεσία, άλλη μια σωστή επιλογή που σημαίνει τόσα πολλά για εμάς! Κάθε ζωάκι είναι ξεχωριστό και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι από τη στιγμή που φεύγει από κοντά μας, θα είναι καλά!! Υιοθετήστε ένα ζωάκι από το δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί αρχίζει σιγά σιγά να κατακτά την ικανότητα να συναισθάνεται, αποκτά τη λεγόμενη ενσυναίσθηση και αυτό είναι ένα σημαντικό εφόδιο για την υπόλοιπη ζωή του!

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Να περνάτε όμορφα ♥️».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό