Σε προσωρινό σπίτι βρίσκεται η σκυλίτσα που έδεσαν σε κάδο σκουπιδιών και παράτησαν σε χωριό των Σερρών

Στο σπίτι του ανθρώπου που το φρόντιζε μεταφέρθηκε το σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο με αλυσίδα σε κάδο σκουπιδιών στο χωριό Αγία Ελένη Σερρών.

Η δημοσίευση του συγκεκριμένου περιστατικού έγινε από τους εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ και κινητοποίησε πολλούς ανθρώπους στο Facebook ώστε να δουν τι συνέβη.

Οι άνθρωποι του ΦΟΣ είχαν ειδοποιηθεί από κάποιον που είδε το ζώο εκεί, το οποίο ήταν θηλυκό και φαινόταν ότι πρόσφατα είχε γεννήσει. Έκαναν μάλιστα έκκληση να βρεθεί κάποιος να το πάρει από εκεί και να το φιλοξενήσει μία μέρα ώστε να πάνε την επομένη να το πάρουν και να το αναλάβουν.

Μετά από διάφορα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, ένας κύριος έγραψε ότι το σκυλάκι είναι αδέσποτο και το φρόντιζαν περιστασιακά οι δικοί του. Και ότι είναι πλέον πίσω στο σπίτι του, καθώς κάποιος το έλυσε, έχοντας μάλιστα και ένα από τα μωρά που γέννησε.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη. Ο κύριος αυτός τους είπε ότι δεν ξέρει ποιος το έδεσε εκεί αλλά θα ψάξει να τον βρει. Και ότι το ζώο είναι ασφαλές σε αυτόν.

Εμείς αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η σκυλίτσα έφυγε από εκεί και βρίσκεται σε προστατευμένο χώρο. Ο άνθρωπος που την έχει κάνει έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι είτε για φιλοξενία είτε για υιοθεσία γιατί φοβάται ότι θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο στο μέλλον καθώς πολλοί από το χωριό πιθανόν να μη το θέλουν.

Η σκυλίτσα είναι περίπου 20 κιλά. Τόσο υπολογίζεται να γίνει και το κουταβάκι. Γιάννης Καλαϊτζίδης | Facebook

Πηγή¨petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό