Σαρώνει στο διαδίκτυο:Σκυλάκος δε σταματά να αγκαλιάζει τον κηδεμόνα του που τραυματίστηκε

Ο σκυλάκος της ιστορίας μας είναι ο πιο πιστός φίλος του αφεντικού του. Ο κηδεμόνας του έκανε εργασίες και βρισκόταν πάνω σε ένα δέντρο όταν έπεσε και τραυματίστηκε. Τότε ο μικρός έμεινε μαζί του μέχρι να έρθει βοήθεια και δεν μπορούσε να σταματήσει να τον αγκαλιάζει στοργικά που τον έβλεπε να πονάει τόσο.

Ο σκύλος που αγκαλιάζει τον κηδεμόνα του που χτύπησε σε ατύχημα

Ο Jesus Hueche είναι 28 ετών και μια μέρα είχε ένα ατύχημα ενώ κλάδευε ένα δέντρο. Στη συνέχεια είχε μια πτώση που τον τραυμάτισε. Επίσης, μόλις έπεσε στο έδαφος, ο σκύλος του ο Τόνι δεν τον χώρισε ποτέ , δείχνοντας την αγνή και άνευ όρων αγάπη του. Ο Τόνι ανησυχούσε πραγματικά, πολύ για εκείνον.

Ο Ιησούς, μετά την πτώση, έχασε τις αισθήσεις του, είχε δεχθεί ένα μεγάλο χτύπημα στο κεφάλι και δεν ένιωθε καλά. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και αμέσως έφτασε ασθενοφόρο για να βοηθήσουν. Του έβαλαν ένα στήριγμα στο λαιμό, αλλά ο σκύλος ήταν πάντα στο πλευρό του Ιησού και δεν είχε σκοπό να τον εγκαταλείψει. Όλοι έμειναν άφωνοι, βρήκαν αυτό που έκανε ο Τόνι υπέροχο…..

Λίγο αργότερα, ο άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του και συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος του ήταν μαζί του όλη την ώρα. Έτσι ο Ιησούς χάιδεψε τον σκύλο του για να του πει ότι όλα θα πάνε καλά και ότι ένιωθε ήδη καλύτερα παρά τη μεγάλη πτώση. Δεν περίμενε όμως ότι όταν πήγαιναν να μπουν στο ασθενοφόρο, ο σκύλος θα επέμενε να πάει μαζί του στο νοσοκομείο.

Πράγματι, όταν ήθελαν να πάνε τον Ιησού στο ασθενοφόρο, ο σκύλος θέλησε να τους συνοδεύσει, αλλά ο σκύλος δεν επιτρεπόταν να έρθει και έτσι τον άφησαν στο σπίτι του κηδεμόνα του. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί του είπαν ότι ενώ η πτώση ήταν σοβαρή , ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Έτσι βγήκε από το νοσοκομείο αμέσως μετά για να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι και να ξανασμίξει με τον πιστό του σκύλο.

Πολλοί άνθρωποι είχαν τραβήξει φωτογραφίες του Τόνι να αγκαλιάζει τον ιδιοκτήτη του, καθώς εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα με τον χειρότερο πόνο του. Αστυνομικοί και γείτονες έβγαλαν φωτογραφίες για να θυμηθούν αυτή την όμορφη στιγμή και να δείξουν την πίστη που έδειξαν τα σκυλιά. Όλοι εντυπωσιάστηκαν από την αντίδραση αυτού του σκύλου που ήθελε πάση θυσία να συνοδεύσει τον κηδεμόνα του.

Οι φωτογραφίες κατέληξαν στα social media, που γρήγορα έγιναν viral σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος σχολίασε ότι ήταν κάτι πολύ συγκινητικό και δείχνει πόσο πιστά είναι τα ζώα. Πολλοί πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν αξίζουμε την αγνή αγάπη που μας δίνουν τα κατοικίδια και γενικότερα τα ζώα μας.

Ο Ιησούς είπε τελικά: «Ήταν μια κολασμένη πτώση, δεν θυμάμαι πολλά, αλλά ξέρω ότι ο σκύλος μου ήταν ακόμα εκεί. Υιοθετήσαμε τον Τόνι την ημέρα που τον βρήκαμε στο δρόμο, αποφασίσαμε να του δώσουμε αγάπη, φαγητό και να τον φέρουμε στην οικογένειά μας, είναι σαν γιος για μένα, τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά» .

«Ο Τόνυ ​​με συνοδεύει όπου κι αν πάω, έρχεται πάντα μαζί μου και ξαπλώνει επίσης στο κρεβάτι μου μέχρι να τον βγάλει η γυναίκα μου. Η πτώση μου άφησε ένα πρήξιμο στην πλάτη και ένα χτύπημα στο κεφάλι, αλλά ευτυχώς τίποτα σοβαρό. Αλλά ο Τόνι με ακολουθεί πάντα για να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά.

Ο Ιησούς είπε επίσης ότι δεν συνειδητοποίησε ότι έπεσε αναίσθητος , αλλά ένιωσε καλά όταν ξύπνησε και βρήκε τον Τόνι από πάνω του, να γρυλίζει στο ασθενοφόρο και στα μέλη της Πολιτικής Προστασίας με προστατευτικό τρόπο. Αυτός ο σκύλος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον κηδεμόνα του.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό