Ρουά: Η Τεράστια Προσπάθεια Αναζήτησης Σπιτιού Για Τον Πυροβολημένο Και Ταλαιπωρημένο Γατούλη

Ρουά: Η Τεράστια Προσπάθεια Αναζήτησης Σπιτιού Για Τον Πυροβολημένο Και Ταλαιπωρημένο Γατούλη

Τεράστια κινητοποίηση για να βρεθεί σπίτι για τον Ρουά που πυροβολήθηκε και έχασε το ένα ποδαράκι του…

Είναι ο Ρουά, 3 περίπου ετών και πανέμορφος. Όμως έχει μια θλιβερή ιστορία, την οποία μας λένε οι εθελοντές SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης Πεύκης.

Ο γατούλης είναι στο Καρπενήσι και γεννήθηκε στο δρόμο. Αδεσποτάκος, που τον φρόντιζαν κάποιοι υπάλληλοι σε Δημόσια Υπηρεσία. Δυστυχώς κάποιος τον πυροβόλησε στο δεξί πίσω ποδαράκι του.

Πληγωμένος, κρυβόταν 10 μέρες. Ευτυχώς όμως τον εντόπισε μια φιλόζωη κυρία και τον μετέφερε σε κτηνίατρο. Έπρεπε να κοπεί όμως το πίσω ποδαράκι. Ένας υπέροχος τριποδούλης.

Σε όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε, δεν αντέδρασε καθόλου. Δεν έκανε, όπως λένε οι εθελοντές, ούτε κιχ, ούτε καν νιάου.

Είναι πολύ κοινωνικός και χαδιάρης. Επίσης τσιπαρίστηκε και στειρώθηκε. Είναι πλέον έτοιμος για σπίτι. Ψάχνει υιοθεσία ή φιλοξενία εντός Αττικής ή σε περιοχές κοντά στο Καρπενήσι!

Οι εθελοντές ψάχνουν να του βρουν κάποιον με ψυχή και καλοσύνη που θα τον υιοθετήσει (ή θα τον φιλοξενήσει μέχρι να υιοθετηθεί). Και θα τον βοηθήσουν να λάμψει ξανά με την ομορφιά του! Θέλουν ο πανέμορφος και τρυφερός Ρουά να αγαπηθεί πραγματικά και να είναι πια ασφαλής κι ευτυχισμένος!

Αν θέλετε να του δώσετε μια ευκαιρία να ζήσει ευτυχισμένος, μακριά από κινδύνους, μπορείτε να επικοινωνήσετε εδώ 👉 SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης Πεύκης ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 📞 6944744119

Ο Ρουά περιμένει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό