Πυροσβέστης σώζει γατάκι από υπόνομο, το υιοθετεί και αυτό δεν ξεκολλάει από πάνω του

Αμερικανός πυροσβέστης Tyson Hood κλήθηκε να διασώσει ένα μικρό αρσενικό γατάκι που βρίσκονταν παγιδευμένο μέσα σε αποχέτευση. Η γυναίκα που το είχε εντοπίσει, η Stephanie, δεν κατάφερε να το βγάλει όσες προσπάθειες και αν έκανε. Το σημείο ήταν πολύ δύσκολο. Το μόνο που έκανε ήταν να του βάζει λίγο φαγητό και νερό ώστε να καταφέρει να επιβιώσει. Στη συνέχεια έκανε έκκληση μέσω των social media για να τη βοηθήσουν.

Ο Hood έβγαλε τη σχάρα και έκανε κάποιες προσπάθειες διάσωσης δελεάζοντάς το με τόνο ώστε να βγει, έστω και λίγο, από το τούνελ που ήταν χωμένο. Η δυσκολία ήταν μεγάλη. Το γατάκι φυσικά πεινούσε και έκανε τα πάντα για να φτάσει το τόνο. Ήταν όμως και πολύ στρεσαρισμένο. Μετά από κάποιες προσπάθειες που κράτησαν 1,5 ώρα, ο Hood μπόρεσε και το πήρε, αφού του πέταξε πρώτα πάνω ένα δίχτυ ώστε να μην μπορεί από το φόβο και τον πανικό του να διαφύγει ή να ξαναχωθεί μέσα.

Και αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά υπέροχο και πολύ συγκινητικό. Το μικρό έτρεξε πάνω στο διασώστη του και έκατσε στους ώμους γουργουρίζοντας δυνατά σαν να ήθελε να του δείξει την ευγνωμοσύνη του που σώθηκε.

Ο μικρός όμως, λόγω της αποχέτευσης, μύριζε έντονα. Οπότε ο Hood ειδοποίησε τη γυναίκα του και ετοίμασαν ένα ζεστό μπανάκι για να τον καθαρίσουν.

Και μόλις ο μικρός τελείωσε το μπανάκι του και στέγνωσε, έτρεξε ξανά πάνω στον άνθρωπό του. Ανέβηκε στους ώμους του και γουργούριζε δυνατά. Ο Hood θα πει: «Γουργουρίζει σαν ρινόκερος και για κάποιο λόγο επιμένει να κοιμάται στον ώμο και το λαιμό μου. Δεν έχω ξανακούσει γάτα να γουργουρίζει τόσο δυνατά».

Και φυσικά ήταν αδύνατον να το αποχωριστεί. Έτσι αποφάσισε να το κρατήσει. Και επειδή το βρήκε στην οδό Walnut Street, το ονόμασε Walnut. Ο Walnut είναι πλέον ευτυχισμένος γιατί βρήκε την οικογένειά του. Και πάνω από όλα βρήκε τον τέλειο πατέρα, που τον διέσωσε και του έχει τεράστια αδυναμία. Και που θα πει: «Είχαμε και οι δύο μια πολύ καλή μέρα καθώς οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν. Και αμέσως καταλάβαμε ότι ο ένας ήταν για τον άλλον».


Φωτό: TYSON HOOD

Πηγή: The Dodo

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό