Πυροσβέστες Σώζουν Κουτάβια Και Η Μαμά Τους Ευχαριστεί (pics)

Πυροσβέστες Σώζουν Κουτάβια Και Η Μαμά Τους Ευχαριστεί

Πυροσβέστες: Μια μαμά σκυλίτσα ευχαριστεί με τον πιο γλυκό τρόπο τους πυροσβέστες που μόλις έσωσαν τα κουτάβια της που κινδύνευαν αφού είχαν πέσει σε φρεάτιο.

Τα ζώα γνωρίζουν καλά τι σημαίνει να δείχνουν ευγνωμοσύνη σε όσους έχουν κάνει ηρωική πράξη. Η ιστορία μας έρχεται από τη Βραζιλία, από την πολιτεία του Σάο Πάολο: μια μητέρα σκυλίτσα ευχαριστεί με γλυκό τρόπο τους πυροσβέστες που έσωσαν τα κουτάβια της σε κίνδυνο.

Το πυροσβεστικό πλήρωμα αφαίρεσε το βαρύ κάλυμμα (περίπου 300 κιλά) με δυσκολία για να βοηθήσει τα ζώα που βρίσκονταν εγκλωβισμένα. Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των πυροσβεστών, τα σκυλιά διασώθηκαν τελικά και στη συνέχεια επέστρεψαν στον κηδεμόνα τους.

Μια ομάδα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε επειγόντως για να σώσει δύο κουτάβια που έπεσαν σε αποχέτευση.

«Μετά τη διάσωση των μικρών της, το σκυλάκι πήγε στο αυτοκίνητο της ομάδας μας για να τους « ευχαριστήσει »για τη βοήθεια» – λέει ο Σώμα πυροσβεστών.

“Δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα διάσωσης και, καθώς ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, ήρθε στο φορτηγό και μας κοίταξε επίμονα. Μόλις ανοίξαμε την πόρτα, σηκώθηκε στα πόδια της, σαν να μας ευχαριστούσε. Ήταν μια συγκινητική στιγμή “, λέει με συγκίνηση ο πυροσβέστης Ademir Miranda.

Σύμφωνα με τη Μιράντα, οι πυροσβέστες κλήθηκαν από έναν πεζό που περνούσε από την περιοχή και είδε τον σκύλο να κλαίει μπροστά από το καπάκι του υπονόμου. Έτσι, οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι τα κουτάβια της είχαν πέσει στην αποχέτευση.

«Όταν έφτασα, έκλαιγε και απελπισμένη, σαν να ζητούσε βοήθεια. Δεν ήθελε να μας αφήσει έστω και για λίγο. Έμεινε εκεί, παρακολουθώντας όλη τη δράση διάσωσης, μέχρι που καταφέραμε να βγάλουμε τα κουτάβια της και να της τα επιστρέψουμε “, λέει ο άντρας.

Η Μιράντα εξήγησε ότι η διάσωση διήρκεσε περίπου 30 λεπτά, καθώς έπρεπε να αφαιρέσουν το καπάκι του υπονόμου, το οποίο ζύγιζε περίπου 300 κιλά, για να τα σώσουν .

“Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να αφαιρέσουμε το καπάκι, γιατί είναι πολύ δύσκολο, αλλά αυτός ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να βγάλουμε τα κουτάβια με ασφάλεια. Το καλό ήταν ότι βρέθηκαν, γιατί θα μπορούσαν να είχαν παρασυρθεί από το νερό “, λέει.

Παρά τον φόβο που πέρασαν, τα σκυλιά διασώθηκαν και τα πάνε καλά. Αργότερα επέστρεψαν στον κηδεμόνα τους.

“Ζω στο σπίτι απέναντι από τον αποχέτευση” – εξήγησε ο κηδεμόνας. «Η μητέρα των κουταβιών έχει τη συνήθεια να βγαίνει στο δρόμο και δεν πρόσεξε ότι δύο από τα κουτάβια της την ακολουθούσαν. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα σοβαρό », καταλήγει.

Ειλικρινά συγχαρητήρια στους πυροσβέστες για αυτήν την υπέροχη διάσωση!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό