Πυροσβέστες Διασώζουν Κολλημένο Γκόλντεν Ριτρίβερ Σε Σωλήνα Με Πάγο (vid)

Πυροσβέστες Διασώζουν Κολλημένο Γκόλντεν Ριτρίβερ Σε Σωλήνα Με Πάγο

Σκύλος: Πώς κόλλησε ο άτυχος σκυλάκος στο σωλήνα που ήταν γεμάτος πάγο και κλειστός από την μία άκρη. Το λάθος που έκανε και η επιχείρηση διάσωσης από τους πυροσβέστες.

Ένα Golden Retriever στο Μέιν που κατά λάθος κόλλησε σε έναν μερικώς παγωμένο σωλήνα αποχέτευσης έδωσε πολλά φιλιά σε όλα τα μέλη της ομάδας διάσωσης που την έσωσαν από την απροσδόκητη δοκιμασία.

Η ιδιοκτήτρια του Fable είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι αν και ήταν «ναυάγιο», πυροσβέστες από το Falmouth Engine 4 και αστυνομικοί του Falmouth ήρθαν να σώσουν το σκυλί της.

Μετά από περισσότερο από μία ώρα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, τα συνεργεία διάσωσης κατάφεραν να κόψουν τον σωλήνα και να απελευθερώσουν το σκύλο, ανέφερε το WBAI5 News.

Παρά το γεγονός ότι ήταν βρεγμένο και λίγο βρώμικο, οι πυροσβέστες είπαν ότι ο Fable δεν τραυματίστηκε.

Ο πυροσβέστης και παραϊατρικός Kelly Mayo, 20 ετών, που ηγήθηκε της προσπάθειας διάσωσης, είπε στο News Center Maine ότι ο Fable ήταν «ήρεμος και συνεργάσιμος όλη την ώρα».

Μόλις τον ελευθερώσαμε, ήταν το κλασικό σκυλάκι Ρετρίβερ που έπαιζε και έτρεχε”, είπε η Mayo.

Το Falmouth Fire-EMS ανακοίνωσε το αίσιο τέλος σε μια ανάρτηση στο Facebook .

«Συγχαρητήρια στο πλήρωμα μαζί με την αστυνομία του Φάλμουθ που εργάστηκαν για την απελευθέρωση του νεαρού Γκόλντεν Ριτρίβερ από έναν σωλήνα αποχέτευσης νωρίτερα σήμερα», έγραφε η ανάρτηση. “Μεγάλη ομαδική δουλειά από την Falmouth Public Safety σήμερα.”

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό