Ψυχούλα μου όμορφη: Δεμένος σκύλος σε κοντάρι δίνει το πόδι του στην αστυνομικό που τον σώζει (vid)

Με την κίνηση του ήταν σαν της έλεγε «Σε παρακαλώ βοήθησέ με να φύγω από εδώ». Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το γραφείο του σερίφη Μπρόουαρντ έλαβε πρόσφατα μια αναφορά για έναν σκύλο δεμένο σε κοντάρι σε κλειστό δρόμο. Βρισκόμαστε στο Pompano Florida. Δεν δόθηκαν πληροφορίες για την κατάσταση του σκύλου, οπότε η πράκτορας Angela Laurella παρενέβη το συντομότερο δυνατό για να τον βοηθήσει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της περιόδου.

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει με βεβαιότητα πόσο καιρό ήταν εκεί το φτωχό πλάσμα. Ήταν δεμένη σε ένα κοντάρι και ήταν εμφανώς υποσιτισμένη και αφυδατωμένη. Το σχοινί ήταν τόσο σφιχτό που δεν μπορούσε να κουνηθεί. « Προσπαθώ πάντα να λέω σε όλους: μην αγνοείτε ποτέ ένα ανυπεράσπιστο ζώο. Βοήθησέ τον. Κάντε ό, τι μπορείτε γιατί κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για αυτούς » , είπε ο πράκτορας.

Και αυτό ακριβώς έκανε μόλις πήρε την κλήση για εκείνο το σκυλάκι που ήταν δεμένο σφιχτά σε ένα κοντάρι.

« Άρχισα να προσπαθώ να του μιλήσω. Εκατσε. Του μίλησα με γλυκιά φωνή καθώς πλησίαζα με φαγητό ». Του είπε: «Θέλεις να μου δώσεις το πόδι σου;

Και το σκυλάκι της το έδωσε, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν σε καλά χέρια. Αυτή η συγκινητική στιγμή έγινε viral στον ιστό.

«Αυτό το σκυλί, το μόνο που θέλει είναι κάποιος να τον βοηθήσει. Κατάλαβε αμέσως ότι ήμουν εκεί για να τον βοηθήσω ».

Ο σκύλος, εμφανώς υποσιτισμένος, χρειαζόταν επείγουσα ιατρική φροντίδα. Ήταν τόσο αδύνατος που έβλεπες τα πλευρά του. Τα μάτια του ήταν βυθισμένα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άντζελα σώζει σκύλο, η ίδια παραδέχτηκε ότι έχει σώσει πολλούς στη ζωή της.

«Ενθαρρύνω οποιονδήποτε να κάνει ή να πει κάτι όταν έρθει αντιμέτωπος με μια σκηνή κακοποίησης ζώων».

Πώς είναι ο Liam: ο σκύλος δεμένος σε έναν κοντάρι που σώθηκε από την πράκτορα Laurella

Οι εθελοντές στην περιοχή έχουν διαβεβαιώσει ότι ο Λίαμ, που του έδωσε αυτό το όνομα, θα λάβει όλη την απαραίτητη φροντίδα και θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να αναρρώσει. Εν τω μεταξύ, έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που διέπραξε αυτή τη σκληρή πράξη.

Ο Liam έχει ανατεθεί στη διευθύντρια του κτηνιατρικού κέντρου, Amy Roman, και τώρα το μικρό American Bully Pocket ανακτά τις δυνάμεις του χάρη στη βοήθειά της και των πολλών εθελοντών. Ο Λίαμ ζυγίζει λίγο περισσότερο από επτά κιλά.

Η Έιμι είπε ότι το σκυλάκι δίνει πολύ αγάπη όλη μέρα. Τρέφεται κάθε ώρα ώστε το σώμα του να συνηθίσει σταδιακά το φαγητό.

«Οι εθελοντές μας του μαγειρεύουν βραστό κοτόπουλο και ρύζι και φαίνεται ότι τελικά έχει αρχίσει να αγαπά τη ζωή».

Ο διευθυντής της κλινικής ενθουσίασε τους πάντες και είπε ότι, παρά τη σκληρότητα που υπέστη, ο Λίαμ δεν αισθάνεται ούτε μια σταγόνα κακία απέναντι στον άνθρωπο και είναι πολύ γλυκός.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό