Ψάχνει σπίτι ο σκυλάκος με το θλιμμένο βλέμμα που ζούσε 4 χρόνια, μόνιμα δεμένος, σε χωράφι της Καρπάθου

Είναι μερικά ζωάκια που γεννιούνται άτυχα. Πετάγονται στο δρόμο, κακοποιούνται, ζουν θλιβερή ζωή. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μερικά αλλά αμέτρητα. Κάποια από αυτά συναντούν ανθρώπους που θα τα απαλλάξουν από το μαρτύριό τους και θα τους προσφέρουν μια καλή ζωή, με αγάπη και φροντίδα.

Ένα τέτοιο ζώο ήταν και ο Έκτορας, ένας γλυκός σκυλάκος, στην Κάρπαθο, που κάποιοι είχαν καταδικάσει σε αργό θάνατο. Ήταν μόνιμα δεμένος σε ένα χωράφι, μόνος, χωρίς επαφή με κανέναν, χωρίς να παίζει, χωρίς αγάπη, χωρίς καν όνομα. Ήταν απλά ένας σκύλος.

Η ζωή του ήταν για 4 χρόνια το χωράφι. Δεμένος, όπως είπαμε πιο πάνω. Όμως κάποια ζωάκια, μέσα στην ατυχία τους, γίνονται τυχερά. ??

Έμαθαν το περιστατικό οι εθελοντές των Φίλων Ζώων Καρπάθου Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου και δεν μπορούσαν να τον αφήσουν εκεί. Τον πήραν. Ο Έκτορας πήγε στο γιατρό όπου βρέθηκε θετικός σε ερλιχίωση.

Έγιναν τα πάντα για να βοηθηθεί. Σταδιακά άρχισε να γίνεται άλλος. Να γίνεται ένα υπέροχο ζώο. ? Χωρίς το λυπημένο βλέμμα που είχε στο χωράφι. Αυτό το βλέμμα που δεν το ξεχνάς. Οι φωτογραφίες άλλωστε το δείχνουν.

Τις επόμενες μέρες θα στειρωθεί και θα είναι έτοιμος να ταξιδέψει οπουδήποτε είναι η οικογένεια που θα τον λυπηθεί, που θα τον αγαπήσει και θα τον υιοθετήσει❤️.

Ο Έκτορας δεν έχει καλαζάρ, είναι 4 ετών και 14 κιλά. Είναι πολύ γλυκός, χαδιάρης και πολύ υπάκουος. Το καλύτερο ζωάκι για ένα σπίτι.

Οι άνθρωποι των Φίλων Ζώων Καρπάθου κάνουν έκκληση να βρεθεί κάποιος να του ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Να χαρεί, να παίξει, να αγαπήσει και να αγαπηθεί. ?

Ας μην τον κάνουμε να περιμένει και άλλο. Όποιος ενδιαφέρεται για αυτό το βασανισμένο αλλά υπέροχο πλέον σκυλάκι ας μιλήσει με τους εθελοντές εδώ:

Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό