Ποδηλάτης Υιοθετεί Κουτάβι Που Βρίσκει Στη Βόλτα Του Και Αλλάζει Η Ζωή Του

Ποδηλάτης Υιοθετεί Κουτάβι Που Βρίσκει Στη Βόλτα Του Και Αλλάζει Η Ζωή Του

Ποδηλάτης: Η παρακάτω ιστορία είναι ο ορισμός το πως μπορεί μια συνηθισμένη βόλτα με το ποδήλατο να αλλάξει όλη σου την ζωή. Η διάσωση ενός κουταβιού και η αλλαγή στη ζωή του ποδηλάτη. Μια ιστορία που θα σας συγκινήσει.

Η εγκατάλειψη ενός κουταβιού είναι κάτι που ίσως πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να φανταστούμε, όλα αυτά γιατί πιστεύουμε πάντα ότι μόνο τα ηλικιωμένα σκυλιά εγκαταλείπονται από κακούς ανθρώπους όταν γερνούν. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μωρά που εγκαταλείπονται στο δρόμο.

Όλα αυτά μαρτυρούν μια ομάδα ποδηλατών από την Σπάρτη, η οποία κάθε Κυριακή πήγαινε βόλτα με τα ποδήλατα χωρίς να φανταστούν ότι θα έβρισκαν ένα μικρό εγκαταλελειμμένο κουτάβι στην άκρη του δρόμου.

Η βόλτα που άλλαξε την ζωή του

Η Βίκυ, μέλος της κοινότητας DogHeirs και μάρτυρας του περιστατικού, πήγαινε με μερικούς φίλους σε έναν ήσυχο περίπατο μια Κυριακή, όταν βρήκαν αυτό το μικρό σκυλί εγκαταλειμμένο και χωρίς ίχνος από κανέναν γύρω του.

Όταν παρατήρησαν ότι το σκυλάκι έκλαιγε, όλοι κατέβηκαν από τα ποδήλατά τους για να φροντίσουν το κουτάβι που ήταν σε κακή υγεία και, κρίνοντας από το μικρό του μέγεθος, δεν θα ήταν άνω των δύο μηνών.

Παρόλο που του έδωσαν νερό από τα μπουκάλια τους, οι ποδηλάτες συμφώνησαν για την τύχη αυτού του μικρού εγκαταλελειμμένου στο δρόμο. Τότε, ένας από αυτούς προσφέρθηκε να τον πάρει σπίτι.

Η Βίκυ είπε στους DogHeirs τα εξής σχετικά με τη διάσωση: «Τυχερή μέρα για ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί που βρέθηκε στην περιοδεία μας την Κυριακή στην εξοχή της Σπάρτης (Ελλάδα) και υιοθετήθηκε από έναν από τους ποδηλάτες με μεγάλη χαρά. Αναγνωρίζει κανείς ποια φυλή είναι; ” .

Ωστόσο, η γυναίκα που παρακολούθησε τη θλιβερή εγκατάλειψη έστειλε ένα μήνυμα σε όλους: “Παρακαλώ μην πετάτε τα ανεπιθύμητα πλάσματα του Θεού .” Μια κατάσταση που επαναλαμβάνεται συχνά και που δεν πρέπει να συμβαίνει για κανέναν λόγο.

Ευτυχώς για αυτό το κουτάβι, σήμερα έχει έναν νέο κηδεμόνα, ένα άνετο σπίτι και μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις μακριά από το δρόμο.

Η εγκατάλειψή του θα είναι μόνο μια ασαφής ανάμνηση.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό