Ποδηλάτης Βρίσκει Και Σώζει Πέντε Αδέσποτα Εγκαταλελειμμένα Κουτάβια

Ποδηλάτης Βρίσκει Και Σώζει Πέντε Αδέσποτα Εγκαταλελειμμένα Κουτάβια

Κάποιος τα είχε εγκατελείψει μέσα σε μια τρύπα μόνα και αβοήθητα έτοιμα να πεθάνουν.. Ο Τιάγκο και ο φίλος του ενώ έκαναν ποδηλασία έσωσαν πέντε αθώες ψυχές κουβαλώντας τα όλα μέσα στις φόρμες τους.

Ενώ έκαναν ποδηλασία με έναν φίλο, ένας ποδηλάτης παρατήρησε κουτάβια στην άκρη του δρόμου. Το αγόρι ονομάζεται Thyago Costa Silva. Τους έσωσε κουβαλώντας τους μέσα στη φόρμα του.

Τα πέντε εγκαταλελειμμένα κουτάβια βρίσκονταν σε μια βαθιά τρύπα και δεν είχαν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν. Ο ποδηλάτης είπε: « Ήταν σε ένα πολύ απομονωμένο απομακρυσμένο μέρος, πολύ μακριά. Κάποιος έσκαψε την τρύπα και τους άφησε εκεί να πεθάνουν. Ήταν αδύναμοι και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν ».

Αυτός και ο φίλος του κατάλαβαν αμέσως ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για να τους βοηθήσουν, έτσι, αφού τους έβγαλαν απαλά από την τρύπα, άρχισαν να τους δίνουν την πρώτη φροντίδα. Τους έδωσαν να πιούν και αν δεν τα ανακάλυπταν θα είχαν πεθάνει από δίψα και πείνα. « Ήθελαν απλώς να επιβιώσουν », λέει.

Μη έχοντας άλλο τρόπο να τα μεταφέρουν με τα ποδήλατα, αποφάσισαν να τα βάλουν μέσα στις μπλούζες τους. Ταξίδεψαν 20 χιλιόμετρα για να τους πάνε σπίτι. «Ήταν πολύ συναρπαστικό – λέει ο αθλητής -. Τα πήρα σπίτι και τα φρόντισα ».

Το αγόρι, όμως, τότε είχε την ιδέα να μοιραστεί την ιστορία του στο προφίλ του στο Instagram και σε λίγο καιρό και τα πέντε κουτάβια βρήκαν οικογένεια. « Όλα έχουν υιοθετηθεί από καλούς ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα.

Ευχαριστώ πολύ όλους και τον Θεό που μου έδωσε μια καλύτερη μέρα και την ευκαιρία να το ζήσω, ήταν μαγικό και θα το έκανα όσες φορές μπορούσα », έγραψε στο Instagram. Μια όμορφη χειρονομία που πρέπει να ληφθεί ως παράδειγμα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό