Πλούσιοι τοποθέτησαν καρφιά σε δέντρα για να μην κάνουν κουτσουλιές τα πουλιά στα πολυτελή αυτοκίνητα τους

Οργή στα social media

Οι κάτοικοι σε μια εύπορη γειτονιά του Μπρίστολ στη νοτιοδυτική Αγγλία, έχουν εγκαταστήσει στα δέντρα της περιοχής καρφιά για να μη πλησιάζουν πτηνά για να προστατεύουν τα αυτοκίνητά τους από τις ακαθαρσίες των ζώων!

«Τα καρφιά είναι αποκλειστικά για την προστασία των αυτοκινήτων, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος», δήλωσε ένας ντόπιος στο Bristol Post- θέλησε να διατηρήσει τη ανωνυμία του. «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τα περιττώματα πουλιών εδώ. Μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν χάος στα αυτοκίνητα και για κάποιο λόγο [τα πουλιά] φαίνεται να συγκεντρώνονται γύρω από αυτή την περιοχή», συμπλήρωσε.

Ο κάτοικος πρόσθεσε ότι υπάρχουν άλλα δέντρα κοντά στα οποία μπορούν να φωλιάζουν τα πουλιά και ότι οι ντόπιοι προσπάθησαν να βρουν άλλες μεθόδους για να τα τρομάξουν, όπως προσθέτοντας ένα «ξύλινο πουλί στα κλαδιά» – αλλά δεν λειτούργησε.

Η κατασκευή αυτή έχει προκαλέσει την οργή πολλών ανθρώπων που εκφράζουν την οργή τους μέσω των social media. «Είναι ότι πιο βλακώδες έχω δει αυτή τη χρονιά!», γράφει ένας χρήστης… «Δε ξέρω τι να πω, είναι απαίσιο», λέει ένας άλλος.

Πηγή: newsone.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό