Pitbull Υιοθετείται Και Δεν Σταματά Να Χαμογελάει (pics)

Pitbull Υιοθετείται Και Δεν Σταματά Να Χαμογελάει

Aξιολάτρευτο Pitbull γίνεται viral μετά την υιοθεσία του καθώς δεν σταματάει λεπτό να χαμογελάει για τη νέα σελίδα στη ζωή του. Δείτε τον γλυκύτατο σκυλάκο, εμάς μας έφτιαξε την ημέρα..

Εκτός από το τι είναι ικανοί να κάνουν και να καταλάβουν, έχουν και μια ματιά που τα λέει όλα. Ορισμένα δείγματα, όπως τα πρωτεύοντα, καταφέρνουν επίσης να προχωρήσουν περαιτέρω.

Ένα από αυτά είναι ο Meatball, που στα ιταλικά σημαίνει «κεφτές». Πρόκειται για ένα τρυφερό και φιλικό πίτμπουλ που έχει γίνει πλέον σταρ στο διαδίκτυο, ακολουθούμενο από πάνω από 40 χιλιάδες άτομα στο Instagram . Αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό είναι η έκφραση στο πρόσωπό του, συγγνώμη, μουσούδα.

Ο Meatball στην πραγματικότητα πάντα έχει ένα υπέροχο χαμόγελο που δεν τον εγκαταλείπει ποτέ . Στην πραγματικότητα, το σκυλάκι δεν ήταν πάντα τόσο χαρούμενο, το αντίθετο. Η ζωή του ήταν μάλλον βαρετή και θλιβερή όταν ήταν επισκέπτης του καταφυγίου ζώων που ονομάζεται Fresno Bully στην Καλιφόρνια.

Μια μέρα, μια γυναίκα με το όνομα Λίζα Ράιλι τράβηξε το βλέμμα της και τον ερωτεύτηκε. Της θύμισε πολύ τον γέρικο σκύλο της, που έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες νωρίτερα. Η Λίζα αποφάσισε να τον πάρει σπίτι, όπου είχε και άλλα σκυλιά.

Από εκείνη τη στιγμή ο Μίτι άρχισε να γυρίζει με ένα πλατύ χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να γίνουν viral οι εικόνες του στο διαδίκτυο . Ο ιδιοκτήτης τεκμηριώνει σχολαστικά κάθε νέα, λαμβάνοντας πολλές μετοχές.

Τα πολλά πλάνα που απεικονίζουν τον Κεφτέ σε αστείες πόζες τον έχουν κάνει διάσημο και τον έχουν μεταμορφώσει σε φαινόμενο της στιγμής. Κοιτάζοντας τη χαρά και την ευγνωμοσύνη που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του «κεφτέ», όλοι ελπίζουν ότι θα έχει μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή και ότι δεν θα χάσει ποτέ το πολύ ανθρώπινο χαμόγελό του.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό