Πιγκουίνος πηδά σε βάρκα με τουρίστες για να γλιτώσει από φάλαινα. Βίντεο με την αγωνιώδη προσπάθεια του και τους πανηγυρισμούς

Πιγκουίνος πηδά σε βάρκα με τουρίστες για να γλιτώσει από φάλαινα. Βίντεο με την αγωνιώδη προσπάθεια του και τους πανηγυρισμούς

Ένας πιγκουίνος,το 2019, πήδηξε πάνω σε μια βάρκα η οποία μετέφερε τουρίστες για να γλιτώσει από τις φάλαινες όρκα που τον κυνηγούσαν.

Ένα βίντεο κατέγραψε τις προσπάθειες του μικρόσωμου ζώου, που επανειλημμένα πηδούσε έξω από το νερό κατά τη διάρκεια της δραματικής καταδίωξης στην Ανταρκτική, καθώς οι ενδιαφερόμενοι τουρίστες το επευφημούσαν.

Στο βίντεο φαίνεται ο πιγκουίνος να βουτά και να ξαναβγαίνει στην επιφάνεια στην προσπάθειά του να δραπετεύσει στην περιοχή γύρω από τη βάρκα. Στην πρώτη του προσπάθεια να ανέβει στη βάρκα, ο πιγκουίνος πέφτει στα πλαϊνά της και καταλήγει πάλι στο νερό. Λίγο αργότερα καταφέρνει να ανέβει και οι τουρίστες τον βοηθούν, πανηγυρίζοντας παράλληλα.

Ο travel blogger Ματ Κάρστεν και η σύζυγός του Άννα επισκέπτονταν την περιοχή Gerlache Strait, στην Ανταρκτική, όταν φάλαινες όρκα έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο και ο πιγκουίνος κολυμπούσε εκεί κοντά και ξεκίνησε το κυνήγι.

«Ήταν τρελό να το βλέπεις από κοντά. Ήταν σαν να βλέπεις ένα επεισόδιο από το National Geographic. Φαντάζομαι ο πιγκουίνος ήταν πολύ ανακουφισμένος που γλίτωσε». «Μετά τη σύντομη κρουαζιέρα, ο πιγκουίνος είπε αντίο στο σκάφος και πήδηξε πίσω στο παγωμένο νερό», πρόσθεσε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό