Πιγκουίνος ερωτεύτηκε μια χάρτινη φιγούρα καρτούν και πέθανε έχοντας την «αγαπημένη» του στο πλευρό του

Ένας ηλικιωμένος πιγκουίνος που έγινε δημοφιλής στην Ιαπωνία αφότου ερωτεύτηκε μία χάρτινη φιγούρα καρτούν, πέθανε έχοντας τον χάρτινο σύντροφό του δίπλα του.

Ο πιγκουίνος ερωτεύτηκε ένα καρτούν, του οποίου το φόρεμα μοιάζει με στολή πιγκουίνου, από τότε που το τοποθέτησαν στον χώρο του στο ζωολογικό κήπο Tobu, στη Miyashiro.

Χθες, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου ανέφερε ότι ο 20χρονος πιγκουίνος έχει πεθάνει, αλλά το χάρτινο καρτούν ήταν μαζί του “μέχρι το τέλος.”

Η ιστορία του πιγκουίνου που ερωτεύτηκε το χάρτινο καρτούν κέρδισε την προσοχή πολλών ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο από τότε που μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης.

Η απίστευτη “σχέση” τους ξεκίνησε αφότου ο πιγκουίνος, με το όνομα Grape, “χώρισε” από έναν θηλυκό πιγκουίνο, τη Midori, με την οποία είχε “σχέση” για δέκα χρόνια.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου ανησυχούσε για τον Grape μετά το τέλος της σχέσης του με την Midori, η οποία τον άφησε για έναν πιο νέο πιγκουίνο.

Άρχισε να περνάει λιγότερο χρόνο με άλλους πιγκουίνους και περιπλανιόταν περισσότερο χρόνο μόνος του, σύμφωνα με το προσωπικό του ζωολογικού κήπου.

Ωστόσο, η τύχη του άλλαξε από τότε που έβαλαν έναν χάρτινο χαρακτήρα από την σειρά Kemono Friends στο χώρο του.

Ο χαρακτήρας με το όνομα Hululu, είναι ένα μικρό κορίτσι που φορά ακουστικά κι ένα μικροσκοπικό φόρεμα που μοιάζει με στολή πιγκουίνου.

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου δεν άργησαν να παρατηρήσουν ότι ο Grape περνούσε ολοένα και περισσότερο χρόνο κοιτώντας τη Hululu, κάτι που προσέλκυσε την προσοχή των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου.

Τα αληθινά συναισθήματα του Grape επιβεβαιώθηκαν όταν τον είδαν να στέκεται μπροστά από το καρτούν με τα φτερά του τεντωμένα και το ράμφος του να δείχνει προς τα πάνω.

Η στάση αυτή έδειχνε ότι ο Grape ήταν έτοιμος να πάρει τη “σχέση” του στο επόμενο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου αναγκάστηκε να απομακρύνει την Hululu από το κλουβί και ο πιγκουίνος έδειχνε τόσο στεναχωρημένος που την επέστρεψαν άμεσα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ζωολογικός κήπος δημοσίευσε στα social media ότι ο Grape αρρώστησε.

Την Παρασκευή, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου έγραψε στο Twitter: “Ο Grape απεβίωσε χθες. Σας ευχαριστούμε όλους για τη μέχρι τώρα υποστήριξή σας.”

Ο Grape ήταν ένας πιγκουίνος Humboldt και η μέση διάρκεια ζωής τους σε αιχμαλωσία είναι περίπου 20 χρόνια.

Ο όμορφος πιγκουίνος τουλάχιστον “έφυγε” ήρεμος αφού είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του Hululu.

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό