Pet friendly κατάστημα στη Θεσσαλονίκη έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες του για τα αδεσποτάκια

Το πιο pet friendly μαγαζί επίπλων είναι γεγονός και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Τα αδεσποτάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα στο κατάστημα όχι μόνο για φαγητό και νεράκι έξω από το κατάστημα αλλά και για να μπουν μέσα να δροσιστούν ή να ζεσταθούν αναλόγως τον καιρό και να βρουν ένα χάδι και λίγη θαλπωρή.

Το κατάστημα που είναι πάντα ανοικτό για τα αδεσποτάκια

Όταν βλέπουμε φωτογραφίες από καταστήματα που φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια, γεμίζουμε με πολλή χαρά. Και ευτυχώς είναι πλέον αρκετά και σε όλη την Ελλάδα. Σιγά σιγά ο κόσμος αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και καταλαβαίνει ότι μπορεί να συνυπάρξει χωρίς κανένα πρόβλημα με αυτά. Και ότι αυτά θα του δώσουν αγάπη και χαρά. Με αντάλλαγμα λίγο φαγητό, νερό και κάποια χαδάκια. Λίγα πράγματα δηλαδή.

Εμείς, όσο μπορούμε, θα προβάλλουμε αυτά τα μέρη ώστε ο κόσμος να τα στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε ανθρώπους που βοηθούν ζώα. Γιατί, για να είμαστε ειλικρινείς, τα περισσότερα μαγαζιά δεν είναι φιλικά προς τα αδέσποτα. Συχνά μάλιστα τα διώχνουν από έξω. Ένα λοιπόν pet friendly μαγαζί, για το οποίο μαθαίνουμε από τη Margarita Kosior, είναι το κατάστημα επίπλων Epiplo Lusso στη Θεσσαλονίκη. Εδώ οι άνθρωποι που το έχουν είναι φιλόζωοι και οι πόρτες του μαγαζιού πάντα ανοιχτές για τα αδεσποτάκια της γειτονιάς για να βρίσκουν ένα καταφύγιο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό