Πέραμα: Ο Δήμος Πήρε Σπιτάκια, Ταΐστρες, Ποτίστρες, Κλουβιά Μεταφοράς Για Τα Αδέσποτα

Πέραμα: Ο Δήμος Πήρε Σπιτάκια, Ταΐστρες, Ποτίστρες, Κλουβιά Μεταφοράς Για Τα Αδέσποτα

Ο Δήμος Περάματος συνεχίζει τις πρωτοβουλίες για τα αδέσποτα. Πρωτοβουλίες που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων της πόλης – Η ενημέρωση του Δήμου

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος, στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων της πόλης, προχωρά σε δράσεις που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσής και προστασίας τους.

Ειδικότερα, ο παρέλαβε σπιτάκια για σκύλους και γάτες, ταΐστρες και ποτίστρες, κλουβιά μεταφοράς σκύλων, σκάνερ-ανιχνευτή τσιπ, αρπαγέα σύλληψης σκύλου, αναδιπλούμενη παγίδα γάτας,
αναδιπλούμενη παγίδα σκύλων, αναλώσιμα ζώων (περιλαίμια και οδηγοί σκύλων) κοινής χρήσης για δράσεις και εκδηλώσεις φιλοζωικού χαρακτήρα, καθώς και κτηνιατρικά φάρμακα με σκοπό τη δημιουργία ΚΙΤ Α’ Βοηθειών.

Ο δήμος αναφέρει ότι είναι πολύ σημαντικό τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην πόλη μας να είναι υγιή και ασφαλή, γεγονός άλλωστε που συμβάλλει και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Και σε αυτό το πλαίσιο κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλιστούν οι συνθήκες που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό