Πεινασμένος Σκύλος Προσπαθεί να Φάει Παγωτό που είναι Ζωγραφισμένο σε Διαφημιστική Πινακίδα

Αυτός ο σκύλος είχε σίγουρα διάθεση για παγωτό, οπότε όταν είδε ένα πύραυλο σε μια διαφημιστική πινακίδα δεν μπόρεσε να αντισταθεί

Τα σκυλιά είναι πολύ έξυπνα, πανούργα ζώα και είναι συχνά σε θέση να μάθουν αρκετά περίπλοκες δυναμικές και έννοιες. Όχι πάντα όμως. Aυτό το μικρό σκυλάκι στην πραγματικότητα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να πάρει και να φάει ένα παγωτό ζωγραφισμένο σε μια διαφημιστική πινακίδα ή . Είναι εύκολο για εμάς να γελάσουμε με αυτό, αλλά ίσως εκείνο το μεγαλόσωμο σκυλί ήταν τόσο πεινασμένο που κυριολεκτικά δεν μπορούσε να μας δει πια από την πείνα! Γνωρίζοντας αυτά τα ζώα, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι η δυσανάλογη πείνα του είχε ικανοποιηθεί μόνο λίγο πριν, αλλά όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένας σκύλος δεν χορταίνει ποτέ πραγματικά!

Το βίντεο που δείχνει στον κόσμο του διαδικτύου την ωραία και αστεία σκηνή του σκύλου που προσπαθεί να φάει μια διαφημιστική πινακίδα έχει τρελάνει κυριολεκτικά τον Ιστό. Μάλιστα, το βίντεο έγινε viral σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και απέσπασε χιλιάδες προβολές, likes και σχόλια διασκεδάζοντας από την ευρηματικότητα αυτού του σκύλου Pitbull.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο instagram, ξεκινά απευθείας με το καδράρισμα του γκρίζου και λευκού μεγάλου σκύλου που γλείφει την διαφημιστική πινακίδα. Ένα τεράστιο φρέσκο ​​παγωτό πρέπει να του φαινόταν ακριβώς ό,τι θα μπορούσε να θέλει εκείνη τη στιγμή. Γι’ αυτό ο σκύλος προσπάθησε με όλο το είναι να το πάρει. Μάλιστα, εκτός από το να γλείφει και να δαγκώνει την πινακίδα, το Pitbull προσπάθησε να το πιάσει με τα πόδια του, ξύνοντας επιμελώς την πινακίδα.

Για να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό το βίντεο είναι το γέλιο ενός παιδιού στο βάθος. Η παρακολούθηση αυτής της ωραίας ζωντανής σκηνής πρέπει να ήταν ξεκαρδιστική και είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα μπορούσε να συγκρατηθεί από τα γέλια. Ελπίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες του Pitbull να του έχουν αγοράσει ένα παγωτό για σκύλους το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά το σκυλάκι θα μείνει με την όρεξη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό