Παραμελημένος σκύλος με αλυσίδες στον κήπο μαθαίνει για πρώτη φορά την οικογενειακή ζωή

Αφού περιπλανήθηκε σαν χαμένη ψυχή σε έναν εγκαταλελειμμένο κήπο, αλυσοδεμένο στη θλιβερή του μοίρα, το ζώο βρήκε μια νέα οικογένεια.

Ο Pancake έζησε πολλά χρόνια αλυσοδεμένη σε μια αυλή, ακόμη και μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη της τον Ιανουάριο του 2021. Ο σκύλος ζούσε μόνος του στον κήπο. Για μήνες, αρκούνταν σε τροφή μολυσμένη από έντομα και περιορισμένη πρόσβαση σε νερό. Όσο για την ανθρώπινη επαφή, ήταν σχεδόν ανύπαρκτη…

Αφού ανακάλυψαν αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησης, οι πράκτορες της PETA, People for the Ethical Treatment of Animals , αποφάσισαν να δράσουν.

Ζήτησαν από συγγενείς του εκλιπόντος, που ζούσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, να φροντίσουν τον τετράποδο. Αλλά για κάποιο λόγο άγνωστο σε εμάς, αρνήθηκαν αυτό το αίτημα και επέμειναν να τον κρατήσουν έξω.

Παρά αυτή τη συγκλονιστική απόφαση, οι εθελοντές συνέχισαν να επισκέπτονται τον Pancake . Το σκυλάκι ξάπλωσε στο έδαφος από χαρά όταν οι φύλακες άγγελοί της ήρθαν να τη δουν, εξ ου και το όνομά της.

Μια υπέροχη μεταμόρφωση

Τον Αύγουστο, η κατάσταση του κρατούμενου επιδεινώθηκε. Αδυνατισμένος και καλυμμένος από παράσιτα , ο Pancake χρειαζόταν απεγνωσμένα βοήθεια. Η οργάνωση επικοινώνησε ξανά με την οικογένεια και αυτή τη φορά συμφώνησαν να παραδώσουν το ζώο .

Η σκυλίτσα έλαβε πολλή φροντίδα χάρη στην PETA και τέθηκε σε ανάδοχη φροντίδα … που γρήγορα αποφάσισε να την υιοθετήσει ! Αυτά τα υπέροχα νέα είναι συγκινητικά, γνωρίζοντας όλα όσα πέρασε ο καημένος…

Για πρώτη φορά στη ζωή της, ο Pancake ανακαλύπτει πώς είναι να ζεις σε ένα ζεστό σπίτι, περιτριγυρισμένος από αγαπημένους συγγενείς και φίλους. Μαθαίνει να περπατά με λουρί και απολαμβάνει νέες εμπειρίες. « Όλα είναι καινούργια για έναν σκύλο που έχει ζήσει αλυσοδεμένος », είπε ο υιοθετητής. « Έχει ακόμα τόσες πολλές περιπέτειες να ανακαλύψει. ”

Ο Pancake απολαμβάνει να αγκαλιάζει τους αγαπημένους του ιδιοκτήτες και να παίζει με τον Dylan , τον τετράποδο αδερφό του. Τώρα λαμβάνει καλά γεύματα, ακόμη και νόστιμες λιχουδιές κατά καιρούς.

«Χαιρόμαστε που βλέπουμε τον Pancake να απολαμβάνει τη νέα του ζωή και ενθαρρύνουμε όλους να βοηθήσουν σκυλιά σαν αυτόν αναφέροντας την παραμέλησή τους. » ανέφερε η μη κερδοσκοπική εταιρεία σε μια δήλωση.

Η μεταμόρφωση του Pancake παραμένει απίστευτη και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για το μέλλον.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό