Παράδειγμα προς μίμηση: Κατάστημα στο Γαλάτσι υιοθετεί αδέσποτο γατούλη και αυτός κάθεται χαλαρός στη βιτρίνα

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον κόσμο. Και τέτοιοι άνθρωποι και μαγαζάτορες αξίζουν προβολή για να αποτελέσουν παράδειγμα για ακόμη περισσότερο κόσμο. Μακάρι το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν και άλλοι.

Ένας τέτοιος χώρος είναι και το μαγαζί ρούχων ΝΑΜΕ στο Γαλάτσι. Όπως μαθαίνουμε από το Δεν υπαρχει κακο σκυλι, μονο κακος ιδιοκτητης, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού καλωσόρισε έναν αδέσποτο γατούλη και τον αφήνει να μπαίνει και να κάθεται μέσα. Στην αρχή ήταν διστακτικός αλλά πήρε τελικά θάρρος και έγινε μόνιμος θαμώνας. Έτσι πλέον ο πανέμορφος γατούλης έχει σπιτάκι στην είσοδο του μαγαζιού, φαγάκι και ό,τι άλλο χρειάζεται. Ειδικά τώρα το χειμώνα που τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για αδεσποτάκια και άστεγους.

Ο γάτος λοιπόν πρωταγωνιστεί στο μαγαζί. Και όσο για την αγαπημένη του θέση; Πού αλλού; Στη βιτρίνα του καταστήματος. Εκεί θα τον δείτε, αραχτό και ήσυχο.

Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους, με πραγματική ενσυναίσθηση και αγάπη, βοηθούν ένα πλάσμα που ταλαιπωρείται για να επιβιώσει στους δρόμους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό