Πάντα άφηνε τα Σκυλιά της να κοιμούνται στο Κρεβάτι της. Δυστυχώς όμως ο Γιατρός της ανακάλυψε ο,τι πιο Σοκαριστικό…

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων κοιμούνται μαζί με το ζωάκι τους. Το μαλακό τρίχωμα και η χουχουλιάρικη φύση τους είναι ιδανικά για τον ύπνο!

Δυστυχώς, οι σκύλοι μαζεύουν πάνω τους εκατομμύρια βακτήρια και μύκητες. Γι’αυτό και το Inside Edition αποφάσισε να σας αποκαλύψει τι ακριβώς κουβαλάνε πάνω τους και πώς μεταδίδουν αυτά τα μικρόβια στους ανθρώπους.

Αυτή είναι η 19χρονη Leah. H Leah έχει 3 σκύλους και της αρέσει να τους παίρνει αγκαλιά στο κρεβάτι! Δεν είχε σκεφτεί ποτέ τα μικρόβια που μπορεί να κουβαλάνε – γι’αυτό και συμφώνησε να ελέγξει τα σκυλιά της για βακτήρια και μύκητες. Σοκαρίστηκε με τα αποτελέσματα!

Τα σκυλιά της είχαν συνολικά πάνω από 20 διαφορετικούς τύπους βακτηρίων και 4 διαφορετικούς μύκητες. Επίσης, ένα από τους σκύλους της ήταν φορέας E. coli στις πατούσες. To E. coli είναι μια λοίμωξη που μπορεί να προκαλέσει στομαχικά προβλήματα, ναυτία και εμετό στους ανθρώπους.

Αλλά η Leah δεν είναι η μόνη ιδιοκτήτρια σκύλων που έμαθε αυτά τα ανησυχητικά νέα. Το προσωπικό του Inside Edition βγήκε στο δρόμο και μίλησε και με άλλους ιδιοκτήτες σκύλων που κοιμούνται με τα κουτάβια τους.

Συνάντησαν την Shauna μαζί με τους δύο σκύλους της, τον Scottie και τον Angel. Την ρώτησαν αν κοιμάται μαζί τους κι εκείνη παραδέχτηκε χαρούμενη ότι της αρέσει να κοιμάται αγκαλιά με τους σκύλους της. Τότε της έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και πήραν δείγμα από τους σκύλους της.

Και αυτά τα αποτελέσματα ήταν εξίσου ανησυχητικά. Τα σκυλάκια της Shauna βγήκαν θετικά σε 8 διαφορετικούς τύπους βακτηρίων και έναν τύπο μύκητα – το χειρότερο ήταν ότι ο Angel βγήκε θετικός σε ένα στέλεχος που μπορεί να προκαλέσει πνευμονία, μηνιγγίτιδα και ουρολοίμωξη.

Παρά τα ανησυχητικά αποτελέσματα, και η Leah και η Shauna είπαν ότι θα συνεχίσουν να κοιμούνται με τους σκύλους τους. Ωστόσο, θα πάρουν νέα μέτρα, για παράδειγμα θα σκουπίζουν τις πατούσες τους με αντισηπτικό πριν πέσουν για ύπνο.

Μάθετε περισσότερα για το θέμα στο παρακάτω βίντεο:

Credit: lifeaspire.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό