Πανέμορφοι Πυροσβέστες βρήκαν έναν Εκπληκτικό Τρόπο για να Βοηθήσουν Αδέσποτα Σκυλιά να Βρουν Σπίτια. Δείτε το Απίστευτο Αποτελέσματα!

O Ricki Beason είναι φωτογράφος με καταγωγή από το Τέξας και εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται με φωτογραφήσεις αδέσποτων σκύλων, στις οποίες συμμετέχουν και ωραίοι άντρες που είναι πυροσβέστες, αστυνομικοί ή ανήκουν στα σώματα του στρατού.

Οι καλύτερες φωτογραφίες δημοσιεύονται στο ετήσιο ημερολόγιο και τα έσοδα των πωλήσεων προορίζονται για το όφελος των αδέσποτων ζώων. Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε από αυτές τις φωτογραφήσεις.

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αυτοί οι μυώδεις άντρες δεν είναι επαγγελματίες μοντέλα, αλλά απλοί αστυνομικοί, διασώστες, πυροσβέστες και βετεράνοι πολεμικών επιχειρήσεων.

Το φωτογραφικό project είναι πολύ δημοφιλές και ο φωτογράφος ελπίζει ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουν αυτό το σημαντικό σκοπό.

Μερικές φορές τα σκυλιά βρίσκουν σπίτια, πριν καν δημοσιευτεί το ημερολόγιο.

Σύμφωνα με τον Ricky, όλοι οι άνδρες που φωτογραφήθηκαν στο ημερολόγιό, τρέφουν μεγάλη αγάπη για τα σκυλιά.

Μερικοί άντρες υιοθέτησαν κάποια από τα ζώα από το καταφύγιο.

Η φωτογραφήσεις είναι διασκεδαστικές, αλλά αυτό έχει και δυσκολίες: τα ζώα είναι τόσο δραστήρια και δεν κάθονται ήρεμα.

“Κύριο καθήκον μας είναι να αποδείξουμε ότι οι αδέσποτοι σκύλοι είναι εξίσου όμορφοι σαν όλους τους άλλους, και ξέρουν πώς να αγαπούν το ίδιο,” εξομολογείται ο Ricky Bison.

“Θέλουμε επίσης να επιστήσουμε την προσοχή του κόσμου και στα άτομα που ασχολούνται με την ευημερία της κοινωνίας, αλλά βρίσκουν τον χρόνο και για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μπορούν να σώσουν τους ανθρώπους που κινδυνεύουν από τη φωτιά, προσέχουν την ασφάλεια μας στους δρόμους, και ο καθένας τους έχει ουλές. Αυτά τα παιδιά δεν είναι μοντέλα, δεν είναι ηθοποιοί, αλλά πραγματικοί ήρωες.”

Credit: adme.ru

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό