Παίρνει Ένα Αδέσποτο Border Collie, Το Οποίο Ανταποδίδει Σώζοντας Τη Ζωή Της Μητέρας Της

Καθισμένος μπροστά στο σπίτι μιας κυρίας, ένας αδέσποτος σκύλος άλλαξε τη μοίρα της, αλλά και της ευεργέτιδάς της. Της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, που τη βοήθησε, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Από το φθινόπωρο του 2021, η Mary DeLima είχε δει έναν σκύλο να περιπλανιέται κοντά στην ιδιοκτησία της στο Κεντάκι χωρίς να μπορεί να το πλησιάσει. Μόλις στις 10 Ιανουαρίου 2022 κατάφερε να τον δει από κοντά. Έκανε πολύ κρύο εκείνη την ημέρα και το Μπόρντερ Κόλεϊ αποφάσισε να καθίσει έξω από το σπίτι της, ανέφερε το Advocate Messenger .

Μόλις γύρισε σπίτι από μερικές δουλειές, η Μαίρη Ντελίμα τον βρήκε, σαν να περίμενε την επιστροφή της και τη βοήθειά της. Το ζώο ήταν πολύ αδύνατο και βρώμικο. Τον οδήγησε και τον τάισε, προτού τηλεφωνήσει στην τοπική υπηρεσία ελέγχου ζώων για να ρωτήσει τι να κάνει.

Της είπαν ότι επρόκειτο να δημοσιευθεί ανακοίνωση στον ιστότοπο της υπηρεσίας και ότι αν κανείς δεν διεκδικούσε τον σκύλο μετά από 2 εβδομάδες, θα μπορούσε να τον υιοθετήσει. Η Mary DeLima και η οικογένειά της είχαν χάσει πρόσφατα τον σκύλο τους Bruno και δεν τους πείραζε η ιδέα να αναθρέψουν έναν άλλο.

Η προθεσμία πέρασε και κανείς δεν εμφανίστηκε. Η Mary DeLima μπόρεσε λοιπόν να το υιοθετήσει. Τον αποκαλούσε Μπο . Το Border Collie το είδε ένας κτηνίατρος που υπολόγισε την ηλικία του στα 2 χρόνια. Τον πήγαν επίσης στον καλλωπιστή και το παλτό του επανήλθε στην αρχική του αίγλη. Το τετράποδο ανέκτησε σταδιακά το κανονικό του βάρος, παίρνοντας σχεδόν 7 κιλά.

Επιπλέον, ο Beau έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εκπαίδευσης σκύλων με μια επαγγελματία , την Cheri Carbone . « Είναι ένα ήρεμο σκυλί. Δεν γαβγίζει πολύ », λέει ο νέος ιδιοκτήτης του.

Ο Μπο έγινε σωτήρας μετά τη διάσωσή του

Διαχειρίζεται ένα κέντρο ιππασίας, όπου ζει και η 91χρονη μητέρα της Τερέζα . Ο Beau λατρεύει το τελευταίο. Κάθε πρωί που παίρνει τα φάρμακά της, στέκεται δίπλα της και την περιμένει να τελειώσει για να της δώσει φιλιά.

Λίγους μήνες μετά την υιοθεσία του Beau , η Theresa έπαθε εγκεφαλικό. Επέστρεφε από μια βόλτα και, μπαίνοντας στο δρόμο που οδηγούσε στο σπίτι, κατέρρευσε. Η κόρη της δεν το είχε προσέξει, γιατί έκανε μαθήματα ιππασίας σε παιδιά. Ο σκύλος του, το γνώριζε καλά.

Το Border Collie άρχισε να τρέχει πέρα ​​δώθε τρέχοντας και γαβγίζοντας, προσπαθώντας ξεκάθαρα να τραβήξει την προσοχή του ιδιοκτήτη του. Ενδιαφερόμενη από την ασυνήθιστη στάση του Beau , η Mary DeLima κατάλαβε τελικά όταν ένας από τους μαθητές της, που είδε την Theresa στο πάτωμα, την προειδοποίησε. « Το οξυγόνο της είχε πέσει στο 88 και έτρεμε, ξαπλωμένη εκεί στη ζέστη », είπε.

“Ο μικρός της ήρωας”

Όλοι έτρεξαν στην Τερέζα για να τη σώσουν. Πρώτα την έβαλαν σε ένα κλιματιζόμενο αυτοκίνητο και της έδωσαν οξυγόνο. Μετά από 20 λεπτά, ένιωθε πολύ καλύτερα. Ο Μπο συνέχισε να ταράζεται και να γαβγίζει. Χαλάρωσε και ήταν ήσυχος μόνο όταν η μητέρα της Mary DeLima οδηγήθηκε στο σπίτι και κάθισε στην καρέκλα της. Σαν να είπε εκείνη τη στιγμή μέσα του « Εντάξει, γύρισε εκεί που ανήκει », θυμάται ο ιδιοκτήτης της.

Για την Cheri Carbone , « αυτό που έχει κάνει αυτός ο σκύλος είναι πραγματικά ιδιαίτερο. Και είναι καλό που ο κόσμος ξέρει ότι δεν χρειάζεται να τον μεγαλώσεις από κουτάβι για να είναι τόσο πιστός ».

Η Mary DeLima διαβεβαιώνει ότι η μητέρα της από τότε τα πάει καλύτερα και ότι « περνάει τον χρόνο της φιλώντας τον Beau . Τον αποκαλεί τον μικρό της ήρωα .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό