Παίχτες ρωσικής ομάδας βγήκαν στο γήπεδο αγκαλιά με αδέσποτα σκυλάκια από καταφύγιο για να βρουν σπίτι

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε την ευαισθησία κάποιων ποδοσφαιρικών ομάδων, εντός και εκτός Ελλάδας, οι οποίες προσπαθούν με πρωτότυπο τρόπο, θα λέγαμε, να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε να υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι από καταφύγιο.

Αρχικά είδαμε Ρουμάνους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο αγκαλιά με αδέσποτα. Στη συνέχεια το ίδιο συνέβη και με τη δική μας ΑΕΚ. Και τώρα βλέπουμε και τους παίχτες της ρωσικής ομάδας Zenit της Αγίας Πετρούπολης (Zenit Saint Petersburg) να κάνουν το ίδιο. Τι ποιο κατάλληλη στιγμή για κάποιον να υιοθετήσει τώρα τα Χριστούγεννα ένα ζωάκι που έχει ανάγκη; Να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να φύγει από το κλουβί κυνοκομείου;

Οι παίχτες λοιπόν της ομάδας μπήκαν στο στάδιο Gazprom Arena με έντεκα σκυλιά, διαφόρων ρατσών και μη, αγκαλιά, για να τα δείξουν, ώστε να μπορέσουν αυτά να βρουν σπίτι. Η ομάδα συνεργάστηκε σε αυτό με τον Κυνολογικό Σύλλογο Ρωσίας για να δημιουργήσουν ένα πρότζεκτ που ονομάζεται “Οι σκύλοι είναι καλύτεροι στο σπίτι”.
Κάποια στιγμή μάλιστα ο Ρώσος επιθετικός Artem Dzyuba έδωσε ένα φιλί σε ένα από αυτά τα σκυλάκια καθώς το μετέφερε στην αγκαλιά του στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που συγκίνησε το κοινό.

Η στιγμή αυτή έκανε το γύρο του κόσμου, κερδίζοντας πάνω από 2,5 εκατομμύρια views.

Ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε όσους είδαν το βίντεο, έγραψε στην αγγλική γλώσσα: “Τώρα ας βρούμε σπίτια για αυτά τα καλά αγόρια και κορίτσια”.

Όλα τα σκυλάκια είναι από τοπικά καταφύγια.

(Φωτογραφία Football Club Zenit website)

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό