Παγκράτι: Βιβλιοπωλείο Υιοθετεί Δύο Αδέσποτες Γατούλες Και Ζουν Ευτυχισμένες Ανάμεσα Στα Βιβλία

Παγκράτι: Βιβλιοπωλείο Υιοθετεί Δύο Αδέσποτες Γατούλες Και Ζουν Ευτυχισμένες Ανάμεσα Στα Βιβλία

Παγκράτι: Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η ιδιαίτερη κίνηση ενός βιβλιοπωλείου στο Παγκράτι να υιοθετήσει δύο αδέσποτες γατούλες.

Δυστυχώς ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Τα διώχνουν και συχνά είναι ιδιαίτερα επιθετικοί με αυτά.

Το να μη θέλει κάποιος να έχει ένα ζώο μέσα στο μαγαζί του είναι δικαίωμά του και το σεβόμαστε. Στα μαγαζιά άλλωστε με φαγώσιμα απαγορεύονται τα ζώα και από το νόμο. Όμως άλλο αυτό, άλλο το να επιζητούμε την εξαφάνισή τους.

Αλλά ας μείνουμε στην ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων. Έτσι μαθαίνουμε για μια ακόμα pet friendly επιχείρηση, ένα βιβλιοπωλείο. Ο Γιώργος Φιλοζωικό προφίλ που ανάρτησε και τις ανάλογες φωτογραφίες αναφέρει ότι το βιβλιοπωλείο “Πλειάδες” στο Παγκράτι είναι ένα τέτοιο μαγαζί καθώς έχει υιοθετήσει δύο υπέροχες και φιλικές γατούλες, οι οποίες όλη μέρα…μελετούν βιβλία.

Πρόκειται για το μαυρούλη Ζούκερμαν, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω, και τη Βενέτσια, την γκριζούλα. Γατάκια στην κυριολεξία-βιβλιοφάγοι.

Μπράβο στους ανθρώπους του βιβλιοπωλείου αυτού. Κάντε μια βόλτα από εκεί για να αγοράσετε το βιβλίο σας και θα σας υποδεχτούν τα δύο γλυκύτατα αυτά τετράποδα. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό