Πάει καλύτερα η σκυλίτσα που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση κλεισμένη στα αποδυτήρια του Σταδίου Φαρσάλωνv

Ευχάριστα είναι τα νέα που γράφουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Φαρσάλων ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ- Friends of Animals για ένα συμβάν που έλαβε χώρα και έχει να κάνει με μια σκυλίτσα, που πριν από λίγες μέρες, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση κλεισμένη στα αποδυτήρια του Σταδίου Φαρσάλων.

Το ζώο, ράτσας Πόιντερ, προφανώς από κάποιους κλείστηκε στα αποδυτήρια εκεί– πόσο καιρό κανείς δεν ξέρει- οι οποίοι το εγκατέλειψαν για να πεθάνει αργά και βασανιστικά.

Η Άρτεμις, όπως την ονόμασαν, πηγαίνει καλύτερα. Σύμφωνα με την ανάρτηση των ανθρώπων του σωματείου βγήκαν οι εξετάσεις της. Τα νεφρά και το συκώτι της είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενώ ο τίτλος για το καλαζάρ 1/400. Θα πάρει επίσης τα φάρμακά της και για τα δερματικά της. Η σκυλίτσα, όπως φαίνεται, με πολλή φροντίδα και αγάπη από τους γιατρούς και τους εθελοντές θα γίνει ένα υπέροχο ζώο. Που θα του αξίζει το καλύτερο σπίτι.

Όποιος θέλει να βοηθήσει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι εθελοντές ώστε να τη βοηθήσουν να γίνει καλά και βρει σπίτι μπορούν να μιλήσουν μαζί τους. Ο λογαριασμός για κατάθεση χρημάτων είναι: Αριθμός κτηνίατρου 41900114368 Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR8301104190000041900114368
Δικαιούχος ΛΙΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό