Ουκρανία: Εθελοντές Από Την Ιταλία Έσωσαν 60 Σκύλους Από Τον Πόλεμο

Ουκρανία: Εθελοντές Από Την Ιταλία Έσωσαν 60 Σκύλους Από Τον Πόλεμο

60 σκυλιά (25 από αυτά ήταν κουτάβια) έσωσαν ένας Ναπολιτάνος πατέρας με τον γιο του από την Ουκρανία και κατάφεραν να τα φέρουν στην Ιταλία.

Μια όμορφη χειρονομία γεμάτη αγάπη που διοργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την διαδικτυακή κοινότητα Friends of the Golden Retriever.

Οι δύο εθελοντές που επέβαιναν σε ένα βαν που ονομάζεται «Ταξιδεύοντας με την Ελπίς», όπως η θεά της ελπίδας, έσωσαν 60 σκυλιά, 25 από τα οποία είναι κουτάβια, από την Ουκρανία και έφτασαν στην Ιταλία. Τα ονόματά τους είναι Giuseppe Perrotti και Raul, έφυγαν την Τετάρτη στις 11 από το Giuliano στην Καμπανία και την Πέμπτη έφτασαν στο Vysene Nemecke της Σλοβακίας και μετά στο Uzhhorod, μια χώρα στη δυτική Ουκρανία, όπου έγινε η παράδοση των ζώων.

«Ήταν σε ένα φορτηγό, ελεύθεροι και στο σκοτάδι, είναι σχεδόν όλοι καθαρόαιμοι, Λαμπραντόρ και Γκόλντεν Ριτρίβερ, με μικροτσίπ και διαβατήρια, οπότε είχαν ιδιοκτήτη ή προέρχονταν από φάρμες», εξήγησε ο Τζουζέπε Περότι. Τώρα οι δύο εθελοντές βρίσκονται στα σύνορα όπου εκπληρώνουν τα χαρτιά. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Περούτζια, για να φτάσουν στο καταφύγιο σκύλων Agrilia που έχει δώσει πλήρη διαθεσιμότητα για να υποδεχθεί τα 60 σκυλιά που σύντομα θα περιμένουν την υιοθεσία.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό