Ορισμός της φιλίας: Σκύλος βοηθά ένα άλλο σε αναπηρικό καροτσάκι που ήταν κολλημένο στην άμμο

Η σχέση που έχουν τα ζώα με τους ανθρώπους, είναι σημαντική και ιδιαίτερη. Στο παρακάτω video, θα δείτε ένα σκυλάκι Γκόλντεν Ριτρίβερ που τραβάει προς τα πίσω με δύναμη για να ξεκολλήσει τον φίλο του, του οποίου η αναπηρική καρέκλα δεν μπορούσε να κινηθεί στην άμμο.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά μπορεί να είναι και ο καλύτερος φίλος του είδους του, αφού πολλά σκυλιά μας έχουν δείξει συντροφικότητα και αδελφοσύνη με άλλα σκυλάκια.

Σκύλος: Η βοήθεια στον ανάπηρο φίλο του

Στην περίπτωση αυτή, ένα γκόλντεν ριτρίβερ, που έδειξε την απόλυτη αρχοντιά και τη συντροφιά του, όταν βοήθησε ένα άλλο κουτάβι σε αναπηρικό καροτσάκι που είχε κολλήσει σε ένα λάκκο με άμμο.


«Φίλος είναι κάποιος που…», επισημαίνει ο χρήστης @buitengebieden ως τίτλος του βίντεο στο οποίο αυτό το σκυλάκι εμφανίζεται να βοηθά ένα άλλο σε αναπηρικό καροτσάκι για σκύλους που έχουν κολλήσει εντελώς σε μια τρύπα στην άμμο σε ένα γήπεδο γκολφ.

Στην εικόνα και οι δύο κρατούν ένα αντικείμενο στο στόμα τους και ο σκύλος Γκόλντεν Ριτρίβερ τραβάει προς τα πίσω δυνατά για να ξεκολλήσει τον φίλο του , του οποίου η αναπηρική καρέκλα δεν μπορούσε να κινηθεί στην άμμο.

Φυσικά , η εικόνα που κοινοποιήθηκε στο Twitter προκάλεσε μόνο σοκ στους χρήστες, οι οποίοι επαίνεσαν τη στάση του golden retriever να βοηθήσει τον φίλο του και παρατήρησαν ότι χρειαζόταν ένα «χέρι», παρά το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι τα σκυλιά «δεν είναι εντελώς έξυπνα».

«Αληθινή αγάπη, αληθινή φιλία», «Η Χάιντι και η Κλάρα μοιάζουν», «Είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεται», «Τι γλυκό», «Και ο άλλος φίλος μένει από μακριά και το καταγράφει. «Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μάθουν πολλά από τα σκυλιά», ήταν μερικές από τις πιο δημοφιλείς αντιδράσεις των χρηστών.

Φυσικά, οι φίλοι μας οι σκύλοι πάντα θα δείχνουν ότι αυτές οι ευγενείς ιδιότητες δεν είναι μόνο και αποκλειστικά των ανθρώπων, αλλά ότι η πίστη μπορεί να δοθεί μεταξύ τους μέσω όμορφων χειρονομιών.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό