Ομάδα Παιδιών Βοηθά Έγκυο Σκυλίτσα να γεννήσει τα Μικρά της στο Δρόμο και το Διαδίκτυο Συγκινείται

Έγκυος Σκυλίτσα: Για όλυς εμάς που αγαπάμε τα ζώα το πιο δύσκολο είναι να τα βλέπουμε να κυκλοφορούν μόνα κι απροστάτευτα στο δρόμο. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τα αγαπούν και τα φροντίζουν, όπως αποδεικνύει και η σημερινή ιστορία.

Ανεξάρτητα από το είδος, μια μητέρα είναι πάντα πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα παιδιά της, και με αυτό το μικρό σκυλί, δεν ήταν διαφορετικό. Τα κουτάβια της βρέθηκαν από μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν σε ένα εργοτάξιο στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ βρισκόταν το σκυλάκι έξω ψάχνοντας φαγητό.

Τα σκυλιά και τα παιδιά είναι προικισμένα με μια μεγάλη ενσυναίσθηση που τους επιτρέπει να καταλαβαίνουν χωρίς να μιλούν τα συναισθήματα των άλλων. Αυτός είναι πιθανώς και ο λόγος που κάνουν φίλους πολύ εύκολα.


Η επόμενη ιστορία αφορά έναν δεσμό που δημιουργήθηκε σχεδόν αμέσως μεταξύ ενός σκύλου και μιας ομάδας παιδιών που, καταλαβαίνοντας τις δυσκολίες της, αποφάσισαν να τη βοηθήσουν φροντίζοντας την ίδια και τα νεογέννητα κουτάβια της.

Το σκυλάκι τριγυρνούσε σε όλο το μήκος και το πλάτος των δρόμων του Λος Άντζελες αναζητώντας κάτι για φαγητό και ένα ασφαλές μέρος για να προστατευτεί από το κρύο. Όταν την είδαν να περνάει, τα παιδιά παρατήρησαν αμέσως ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έτσι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τους εθελοντές του Hope for Paws και να τους εξηγήσουν την κατάσταση.

Τα παιδιά δεν κατάλαβαν ότι στην πραγματικότητα ο σκύλος ήταν έγκυος και ότι γεννούσε εκείνη τη στιγμή. Αν και δεν γνώριζαν τίποτα για το πώς να την βοηθήσουν σωστά, τα μωρά παρέμειναν μαζί της καθώς ολοκλήρωνε τον τοκετό. Όταν έφτασαν οι εθελοντές, το σκυλάκι είχε ήδη γεννήσει. Η νέα μητέρα, ωστόσο, χρειαζόταν επείγουσα φροντίδα. Χωρίς την παραπομπή των παιδιών, δεν θα είχε λάβει ποτέ τη βοήθεια που χρειαζόταν.

Ο σκύλος και τα κουτάβια της πάνε καλύτερα

Μόλις σταθεροποιήθηκε, ο σκύλος μπόρεσε να επανενωθεί με τα κουτάβια της. Τώρα βρίσκονται όλοι στα χέρια των εθελοντών που φροντίζουν για τις ανάγκες τους, περιμένοντας να τους προετοιμάσουν για υιοθεσία. Στην πραγματικότητα, τα κουτάβια εξακολουθούν να χρειάζονται προσοχή από κτηνιάτρους καθώς γεννήθηκαν πρόωρα και έπρεπε να περάσουν μια περίοδο σε θερμοκοιτίδα. Ακόμα και η μητέρα χρειαζόταν χρόνο για να ανακτήσει την ενέργειά της μετά τη δύσκολη γέννα που είχε ολοκληρώσει.

Ευτυχώς για εκείνη και ευτυχώς για τα κουτάβια της στο δρόμο υπήρχαν πολύ γενναιόδωρα παιδιά που αντί να συνεχίσουν να παίζουν, αποφάσισαν να κάνουν κάτι για εκείνη.

Χάρη σε αυτούς, πιθανότατα θα βρουν επίσης μια αγαπημένη οικογένεια έτοιμη να τους δώσει όλη την αγάπη που τους αξίζει.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με τους φίλους και την οικογένειά σας, το να βοηθάτε τα αδέσποτα ζώα είναι πολύ σημαντικό για να σώσετε οικογένειες.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό