Ολλανδός Τουρίστας Υιοθετεί Αδέσποτο Σκύλο Και Τον Παίρνει Μαζί Του Στην Ολλανδία!

Ολλανδός Τουρίστας Υιοθετούν Αδέσποτο Σκύλο Και Τον Παίρνει Μαζί Του Στην Ολλανδία!

Αδέσποτος Σκύλος: Για τον γλυκύτατο Μπατίστα η τύχη του χαμογέλασε και ετοιμάστηκε για το μεγάλο αλλά και χαρούμενο ταξίδι από το Μανάους στην Ολλανδία. Ο Ολλανδός τουρίστας αλλάξε για πάντα την ζωή του Μπατίστα.

Πολύ συχνά ορισμένοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων αποθαρρύνονται όταν πρέπει να πάρουν τα κατοικίδιά τους στις διακοπές μαζί τους ή όταν πρέπει να μετακινηθούν. Τα ταξίδια είναι τρομακτικά και συχνά γίνονται δικαιολογία για να εγκαταλείψουν τους τετράποδους φίλους τους. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, αυτό είναι απλώς μια δικαιολογία.

Στην πραγματικότητα, το να ταξιδέψετε με τα κατοικίδια σας είναι δυνατό και υπάρχουν πολλές ιστορίες που το μαρτυρούν. Αυτή είναι μια από αυτές. Μάλιστα, αυτός ο τουρίστας επισκεπτόταν το Manaus, στον Αμαζόνιο , ερωτεύτηκε ένα σκυλί και αποφάσισε να το υιοθετήσει, παίρνοντάς το μαζί του στην Ολλανδία. Αν όλα αυτά ήταν δυνατά σε διακοπές, πόσο μάλλον αν με λίγη οργάνωση δεν μπορούν να γίνουν σε καμία άλλη κατάσταση.

Η Ana Fagundes και ο φίλος της Roni Zijlstra έκαναν διακοπές στο Manaus όταν συνάντησαν τον Batista και τον ερωτεύτηκαν. Το ζευγάρι έκανε μια βόλτα στους δρόμους της πόλης όταν σε μια βιτρίνα, η Ρόνι αντίκρισε το βλέμμα του αξιολάτρευτου σκύλου στο χρώμα της καραμέλας.

Η αλλαγή στη ζωή του Μπατίστα

Ο Μπατίστα φαινόταν λυπημένος και μοναχικός, φοβισμένος και αποπροσανατολισμένος καθώς έβλεπε τους ανθρώπους να περνούν αδιάφορα από μπροστά του. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει για να τον γνωρίσει καλύτερα και μετά από έναν ελαφρύ αρχικό τρόμο, ο Μπατίστα αποδείχθηκε αμέσως τρυφερός και έτοιμος να δώσει την καρδιά του.

Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να τον υιοθετήσει, ταξιδεύοντας μαζί του το μακρύ ταξίδι για να φτάσει στην Ολλανδία, από όπου καταγόταν το ζευγάρι. Ο μικρός από το Μανάους πήγε στο Σάο Πάολο με αεροπλάνο, μετά στη Γαλλία και τέλος στην Ολλανδία , στο νέο του σπίτι. Τώρα το τρίο ζει ευτυχισμένα και ο Ρόνι και η Άνα ξέρουν ότι σίγουρα έχουν βελτιώσει τη ζωή ενός άλλου ζωντανού όντος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό