Όλοι μας γνωρίζουμε το γνωστο τραγούδι”Singing in the rain”. Λίγοι όμως έχουμε τις άψογες χορευτικές κινήσεις αυτού του αλόγου

Το “Singing in the Rain” είναι ένα από αυτά τα κλασικά τραγούδια που σχεδόν ο καθένας μπορεί να τραγουδήσει. Ακόμη και σε μια κακή μέρα, οι όμορφοι αυτοί στίχοι και η αισιόδοξη μελωδία είναι αρκετά για να αφήσουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Ωστόσο, πολλοί νέοι άνθρωποι ίσως δεν συνειδητοποιούν ότι το τραγούδι προέρχεται από μια ταινία, με πρωταγωνιστή τον μεγάλο Αμερικανό ηθοποιό Τζιν Κέλι.

Ο Κέλι πρωταγωνίστησε σε πολλές μουσικές ταινίες, και συχνά συνεργάστηκε με τους όμοιούς του Φρεντ Αστέρ και Φρανκ Σινάτρα. Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του ήταν το “Singing in the Rain”, το οποία συν-σκηνοθέτησε, χορογράφησε και πρωταγωνίστησε. Αν και έλαβε μόνο μέτρια σχόλια μετά την κυκλοφορία του το 1952, εμείς σήμερα το θυμόμαστε ως ένα από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών .

Και το καλύτερο από όλα, είναι ακόμα εμπνέει διάφορους καλλιτέχνες, όπως αυτόν τον άνθρωπο και το το άλογό του. Πιστεύουμε ότι ο Τζιν Κέλι θα ήταν περήφανος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό