Οικογένεια Εγκαταλείπει Γλυκύτατο Σκυλάκο Και Ο Γείτονας Τον Αναζητά Σε Καταφύγια Και Τον Υιοθετεί (vid)

Οικογένεια Εγκαταλείπει Γλυκύτατο Σκυλάκο Και Ο Γείτονας Τον Αναζητά Σε Καταφύγια Και Τον Υιοθετεί

Σκύλος: Υπάρχει ένα ρητό που δείχνει να επιβεβαιώνεται στη συγκεκριμένη ιστορία μας. Μερικές σχέσεις προορίζονται απλώς να γίνουν. Γι’ αυτό λένε ότι ο κατάλληλος σκύλος θα σε βρει.

Ο Derek Schmit το συνειδητοποίησε μετά από δέσιμο με ένα αδέσποτο σκυλί στη γειτονιά, το οποίο κατέληξε να μην έχει σπίτι. Όταν όμως η οικογένεια του σκύλου αρνήθηκε να τον πάρει από το καταφύγιο, ο Σμιτ ήξερε τι έπρεπε να κάνει.

Ο Σμιτ δεν ηρεμούσε μέχρι που το γλυκό Πιτ Μπουλ ήταν σπίτι μαζί του και με τον σκύλο του. Το σκυλάκι προσαρμόστηκε στο νέο του σπίτι αμέσως, αποδεικνύοντας ότι κάποιες συντροφιές με σκύλους και ανθρώπους προορίζονται να γίνουν.

Η οικογένεια εγκαταλείπει τον σκύλο

Ο Doakes, το αδέσποτο Pit Bull, συνάντησε για πρώτη φορά τον σκύλο του Schmit που ονομαζόταν Dexter όταν περιπλανιόταν στη γειτονιά. Τα δύο σκυλιά αγαπούσαν ο ένας τον άλλον και έπαιζαν τακτικά μαζί. Μερικές φορές, ο Doakes περίμενε στο σπίτι του Schmit για να παίξει με τον νέο του φίλο. Αλλά μια μέρα, ο Doakes δεν βρέθηκε πουθενά.

Ο Schmit αργότερα ανακάλυψε ότι κάποιος στη γειτονιά ήταν ιδιοκτήτης του Doakes. Το σκυλάκι παρελήφθη από τον έλεγχο των ζώων, αλλά η οικογένεια δεν ήθελε να το πάρει και έτσι το άφησαν στο καταφύγιο. Ο Schmit δεν μπορούσε να αφήσει τον Doakes να νιώθει ανεπιθύμητος, έτσι έκανε τέσσερα τηλεφωνήματα και ταξίδεψε σε τρία καταφύγια για να βρει το Pit Bull.

Όταν ο Schmit βρήκε τελικά τον Doakes σε ένα καταφύγιο, κατέγραψε ένα συγκινητικό βίντεο της επανένωσής τους στο TikTok. Ο σκύλος τον κοιτάζει καθώς πλησιάζει, σαν να τον περίμενε να έρθει.

«Μπορείτε να πείτε ότι με αναγνώρισε», έγραψε ο Schmit. «Όλα τα άλλα σκυλιά γαβγίζουν, και εκείνος λέει, «Είναι πραγματικά αυτός;»

Τώρα, ο Dexter και ο Doakes παίζουν μαζί για πάντα. Ο Schmit συνεχίζει να δημοσιεύει αξιολάτρευτα βίντεο του ντουέτου στο TikTok και είναι σαφές ότι και τα δύο σκυλιά διάσωσης βρίσκονται εκεί που ανήκουν.

Ο Schmit αποκάλυψε επίσης ότι από τότε μετακόμισε αφού υιοθέτησε τον Doakes. Είπε ότι δεν εμπιστευόταν την πρώην οικογένεια του Doakes και τα σκυλιά του άξιζαν ένα καλύτερο μέρος για να ζήσουν.

«Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες τον άφησαν στους δρόμους», έγραψε ο Schmit. «Τον πήρε ο έλεγχος των ζώων. Τον υιοθέτησα από το καταφύγιο. Πούλησα το σπίτι μου και έφυγα. Δεν εμπιστευόμουν τον κόσμο. Ήταν μέσα και έξω από τη φυλακή. Μετακόμισα επίσης σε μια πολύ πιο ωραία τοποθεσία με μια περιφραγμένη αυλή για τα σκυλιά».

Ως Πιτ Μπουλ, η ζωή του Ντόακς θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε ένα καταφύγιο αν ο Σμιτ δεν τον είχε σώσει. Αλλά ο Schmit ξέρει ότι όλα τα σκυλιά αξίζουν αγάπη, ανεξάρτητα από τη ράτσα τους. Οι Doakes και Dexter είναι τα πιο γλυκά σκυλιά όλων των εποχών και είναι τυχεροί που έχουν έναν άνθρωπο που τους νοιάζεται τόσο πολύ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό