Οικογένεια Δίνει Το Παράδειγμα Και Στηρίζει Καλλιτέχνη Του Δρόμου Μαζί Με Το Σκυλάκι Του! (pics)

Οικογένεια Δίνει Το Παράδειγμα Και Στηρίζει Καλλιτέχνη Του Δρόμου Μαζί Με Το Σκυλάκι Του!

Οικογένεια: «Του δώσαμε ό,τι αγοράσαμε, ήταν πολύ ευγνώμων», είπε η Nicole Rojas, η οποία συνάντησε αυτόν τον καλλιτέχνη του δρόμου στους δρόμους .

Σε περιόδους κρίσης, όπως αυτές που βιώνει ο κόσμος με την πανδημία του COVID-19 , η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αυτή η χρήστης του Tiktok, η Nicole Rojas , δημοσίευσε ένα βίντεο σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο στο οποίο κατέστησε σαφές ότι πολλοί έχουν τη θέληση να βοηθήσουν άλλους σε επισφαλείς καταστάσεις.

Στο προφίλ της στο Tiktok, @nicolerojasmita, μοιράστηκε τη στιγμή που, μαζί με την οικογένειά της, σταμάτησε για να στηρίξει έναν καλλιτέχνη του δρόμου στους δρόμους του Περού, ο οποίος εργαζόταν για να λάβει κάποια οικονομική υποστήριξη για το σπίτι του.

«Βρήκαμε έναν νεαρό άνδρα να δουλεύει στα φανάρια με τον σκύλο του στο σακίδιο του», αναφέρει το κείμενο του βίντεο της Νικόλ. Όπως φαίνεται στις εικόνες, αυτός ο καλλιτέχνης ήταν μαζί με τον πιστό του σκύλο Andreita , που τον συνοδεύει παντού. Αυτό που τους έκανε να αισθάνονται πιο συμπονετικοί με την κατάσταση του νεαρού, που η οικογένεια αποφάσισε να τους βοηθήσει.

«Πήγαμε σε μια αποθήκη για να αγοράσουμε τροφή για σκύλους, νερό και μπισκότα. Τον βρήκαμε και του δώσαμε ό,τι αγοράσαμε, ήταν πολύ ευγνώμων», προσθέτουν στο βίντεο.

Είναι αυτού του είδους οι ενέργειες που είναι απαραίτητες σε στιγμές όπως αυτή, όταν πολλοί άνθρωποι έχουν μείνει άνεργοι λόγω της πανδημίας . Μπορεί να μην είναι πολλά αυτά που έλαβε ο νεαρός, αλλά θα είναι ευγνώμων που ο κόσμος είναι αλληλέγγυος μαζί του.

«Στις δύσκολες στιγμές ας στηρίξουμε αυτούς που έχουν τα λιγότερα», πρόσθεσε η Νικόλ.

Αυτό το βίντεο έχει ήδη περισσότερες από 375.000 προβολές στο Tiktok και περίπου 54.000 likes . Επιπλέον, περισσότερα από 230 άτομα συμμετείχαν για να συγχαρούν τη δράση αλληλεγγύης της οικογένειας, στην ενότητα των σχολίων.

Αυτό συμβαίνει όταν χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού έχουν καταγραφεί, με χιλιάδες θάνατοι από αυτή την αιτία, στοιχεία που συνοδεύονται από καραντίνα που μείωσε το οικονομικό εισόδημα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό